Lizard Squad-hackers bereiken nieuw dieptepunt

© PXimport

Lizard Squad-hackers bereiken nieuw dieptepunt

Geplaatst: 12 juli 2012 - 05:49

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Redactie ID.nl

GAME NIEUWS - Het is niet te geloven dat de hackers die Daybreak-baas John Smedley het leven zuur maken, nog verder van de ethische ladder zouden afdalen. Toch is het ze gelukt, zo is gebleken uit een oproep via Twitter. De Twitter-account waar het om gaat is inmiddels offline gehaald, maar de boodschap die de hackers plaatsten, is daarmee niet vergeten. Een lid van de Lizard Squad-groep die de servers van PlanetSide 2 en H1Z1 aanviel, loofde namelijk een beloning uit voor degene die het graf van Smedley's vader zou onteren. Deze Tweet werd vervolgens geretweeet via &#233&#233n van LizardSquads offici&#235le accounts. Via Google Cache zijn de Tweets nog te bekijken. Een onvoorstelbaar laffe vorm van cybercrime waarmee Lizard Squad opnieuw bewijst hoe professioneel en volwassen het is.

GAME NIEUWS - Het is niet te geloven dat de hackers die Daybreak-baas John Smedley het leven zuur maken, nog verder van de ethische ladder zouden afdalen. Toch is het ze gelukt, zo is gebleken uit een oproep via Twitter.

De Twitter-account waar het om gaat is inmiddels offline gehaald, maar de boodschap die de hackers plaatsten, is daarmee niet vergeten. Een lid van de Lizard Squad-groep die de servers van PlanetSide 2 en H1Z1 aanviel, loofde namelijk een beloning uit voor degene die het graf van Smedley's vader zou onteren. Deze Tweet werd vervolgens geretweeet via één van LizardSquads officiële accounts.

Via Google Cache zijn de Tweets nog te bekijken. Een onvoorstelbaar laffe vorm van cybercrime waarmee Lizard Squad opnieuw bewijst hoe professioneel en volwassen het is.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten