Los Santos baadt in luxe met Ill-Gotten Gains: Part One-update voor GTA Online

Door: gamersnet | 01 juni 2015 17:55

Games

MULTIPLATFORM - Veel criminaliteit betekent veel rijke criminelen, moet Rockstar gedacht hebben. De uitgever kwam eerder al met het nieuws dat we coole nieuwe speeltjes konden verwachten voor GTA Online en lijkt nu daad bij woord te voegen. Op de site van de rocksterren kunnen we namelijk lezen wat de nieuwe update, genaamd Ill-Gotten Gains: Part One, allemaal te bieden heeft en de lijst is niet mis. Nieuwe auto's, wapens, skins voor voertuigen en kleding behoren tot de waslijst aan vernieuwingen die de update met zich meebrengt. Diegene die bekend zijn, hebben we hieronder voor jullie op een rijtje gezet:Enus Windsor: Een brute bak die te versieren is met acht vehicle wraps. Ontworpen door de beste designers van Los Santos! Buckingham Swift Deluxe: Een zakelijk helicopter. Maar dan compleet van goud. Combat PDW (Personal Defense Weapon): Een nieuw wapen waar verder nog niet veel over bekend is. Albany Virgo: Een klassieke bolide. Stijlvol als altijd. Benefactor Sterling GT: Wederom een racewagen, maar nu modern! Buckingham Luxor Deluxe: Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee! Het is een compleet gouden vliegtuig dat je aan de hemel ziet! Pegassi Osiris: Nog een toffe racewagen, maar nu mét spoiler! De voertuigen zullen verkocht worden in de luxere winkels van Los Santos, zoals Elitas Travel en Legendary Motorsport. Als kers op de taart laat Rcokstar weten dat we deze zomer nóg een flinke lading kunnen verwachten. Hoogstwaarschijnlijk gaat het hier om Ill-Gotten Gains: Part 2. De update zal volgende week beschikbaar zijn, waarschijnlijk voor alle platformen.

MULTIPLATFORM - Veel criminaliteit betekent veel rijke criminelen, moet Rockstar gedacht hebben. De uitgever kwam eerder al met het nieuws dat we coole nieuwe speeltjes konden verwachten voor GTA Online en lijkt nu daad bij woord te voegen.

Op de site van de rocksterren kunnen we namelijk lezen wat de nieuwe update, genaamd Ill-Gotten Gains: Part One, allemaal te bieden heeft en de lijst is niet mis. Nieuwe auto's, wapens, skins voor voertuigen en kleding behoren tot de waslijst aan vernieuwingen die de update met zich meebrengt. Diegene die bekend zijn, hebben we hieronder voor jullie op een rijtje gezet:Enus Windsor: Een brute bak die te versieren is met acht vehicle wraps. Ontworpen door de beste designers van Los Santos!

Buckingham Swift Deluxe: Een zakelijk helicopter. Maar dan compleet van goud.

Combat PDW (Personal Defense Weapon): Een nieuw wapen waar verder nog niet veel over bekend is.

Albany Virgo: Een klassieke bolide. Stijlvol als altijd.

Benefactor Sterling GT: Wederom een racewagen, maar nu modern!

Buckingham Luxor Deluxe: Is het een vogel? Is het een vliegtuig? Nee! Het is een compleet gouden vliegtuig dat je aan de hemel ziet!

Pegassi Osiris: Nog een toffe racewagen, maar nu mét spoiler! De voertuigen zullen verkocht worden in de luxere winkels van Los Santos, zoals Elitas Travel en Legendary Motorsport. Als kers op de taart laat Rcokstar weten dat we deze zomer nóg een flinke lading kunnen verwachten. Hoogstwaarschijnlijk gaat het hier om Ill-Gotten Gains: Part 2.

De update zal volgende week beschikbaar zijn, waarschijnlijk voor alle platformen.

0 Reactie(s) op: Los Santos baadt in luxe met Ill-Gotten Gains: Part One-update voor GTA Online

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.