Mad Max komt met een Post-Apocalypse Edition inclusief de film

Door: gamersnet | 17 juli 2012 13:06

Nieuws

MULTIPLATFORM - In september verschijnt de game Mad Max, in navolging van Mad Max: Fury Road die sinds 14 mei in de bioscoop draait. Nu krijgt de game een Post-Apocalypse Edition, niet met een figurine, maar met een steelbook, een collector's doos, Ripper DLC, een license plate en de heuse film Mad Max: Fury Road op blu-ray. Deze speciale editie is momenteel nog exclusief te krijgen bij EB Games voor de PlayStation 4 en Xbox One. Het is echter nog niet duidelijk of deze Post-Apocalypse Edition ook naar de Benelux komt, dus het is in afwachting van een reactie door Warner Bros. ..packing in a steelbook, a collector’s box, the Ripper DLC (also available as a pre-order bonus), a mini license plate and a copy of Mad Max: Fury Road on Blu-ray. Het bedrijf heeft een deal met Sony, dus wellicht dat de PlayStation 4-versie nog extra's krijgt. Mad Max verschijnt op 4 september voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

MULTIPLATFORM - In september verschijnt de game Mad Max, in navolging van Mad Max: Fury Road die sinds 14 mei in de bioscoop draait. Nu krijgt de game een Post-Apocalypse Edition, niet met een figurine, maar met een steelbook, een collector's doos, Ripper DLC, een license plate en de heuse film Mad Max: Fury Road op blu-ray.

Deze speciale editie is momenteel nog exclusief te krijgen bij EB Games voor de PlayStation 4 en Xbox One. Het is echter nog niet duidelijk of deze Post-Apocalypse Edition ook naar de Benelux komt, dus het is in afwachting van een reactie door Warner Bros.

..packing in a steelbook, a collector's box, the Ripper DLC (also available as a pre-order bonus), a mini license plate and a copy of Mad Max: Fury Road on Blu-ray.
Het bedrijf heeft een deal met Sony, dus wellicht dat de PlayStation 4-versie nog extra's krijgt. Mad Max verschijnt op 4 september voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

0 Reactie(s) op: Mad Max komt met een Post-Apocalypse Edition inclusief de film

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.