Mario Götze vergoedt kapotte DualShock 3 van gefrustreerde FIFA-speler

Door: gamersnet | 30 juni 2012 07:57

Games

GAME NIEUWS - Tijdens het gamen kan de ergernis grote vormen aannemen. Wat een ontspannende hobby lijkt, is in de praktijk voor sommige mensen wel eens een frustrerende aangelegenheid met zelfs materiële schade tot gevolg. Iedereen kent wel het moment waarop een controller bijna je handen verlaat, richting een enkele reis naar de muur. Waar velen het alleen bij de gedachte laten, kon gamer Mario Thissen zijn woede niet in toom houden. Eigen schuld zou je denken, maar Thissen dacht hier anders over en gaf Mario Götze de schuld. De aanleiding van de impulsieve actie was namelijk een FIFA 15 penalty in de negentigste minuut. De penalty werd door Thissen genomen met - je raadt het al - Mario Götze. Dat de penalty gemist werd, mag geen verrassing meer zijn. Thissen trok de stoute schoenen aan en hij stuurde Götze via de Facebookpagina van Bayern München een bericht met de mededeling dat de middenvelder hem 49,90 euro schuldig zou zijn. Hallo Mario ! Du schuldest mir 49.90€ für einen neuen Controller . Du hast in der 90 Minute ein Elfmeter in FIFA verschossen , danke ! Meine Kontodaten werde ich dir morgen zusenden . GrußTot zover is het niet meer dan een lollig verhaal, maar Mario Götze reageerde daadwerkelijk op de 'beschuldiging' en bood zijn excuses aan. Niet alleen dat, hij bleek bereid om de kosten op zich te nemen. Bedenk je de volgende keer dus goed welke voetballer je aansprakelijk stelt als je een controller door de televisie gooit. Wellicht kan Ronaldo voor een nieuwe Ultra HD tv opdraaien?

GAME NIEUWS - Tijdens het gamen kan de ergernis grote vormen aannemen. Wat een ontspannende hobby lijkt, is in de praktijk voor sommige mensen wel eens een frustrerende aangelegenheid met zelfs materiële schade tot gevolg. Iedereen kent wel het moment waarop een controller bijna je handen verlaat, richting een enkele reis naar de muur. Waar velen het alleen bij de gedachte laten, kon gamer Mario Thissen zijn woede niet in toom houden.

Eigen schuld zou je denken, maar Thissen dacht hier anders over en gaf Mario Götze de schuld. De aanleiding van de impulsieve actie was namelijk een FIFA 15 penalty in de negentigste minuut. De penalty werd door Thissen genomen met - je raadt het al - Mario Götze. Dat de penalty gemist werd, mag geen verrassing meer zijn. Thissen trok de stoute schoenen aan en hij stuurde Götze via de Facebookpagina van Bayern München een bericht met de mededeling dat de middenvelder hem 49,90 euro schuldig zou zijn.

Hallo Mario ! Du schuldest mir 49.90€ für einen neuen Controller .

Du hast in der 90 Minute ein Elfmeter in FIFA verschossen , danke !

Meine Kontodaten werde ich dir morgen zusenden .

GrußTot zover is het niet meer dan een lollig verhaal, maar Mario Götze reageerde daadwerkelijk op de 'beschuldiging' en bood zijn excuses aan. Niet alleen dat, hij bleek bereid om de kosten op zich te nemen.

Bedenk je de volgende keer dus goed welke voetballer je aansprakelijk stelt als je een controller door de televisie gooit. Wellicht kan Ronaldo voor een nieuwe Ultra HD tv opdraaien?

0 Reactie(s) op: Mario Götze vergoedt kapotte DualShock 3 van gefrustreerde FIFA-speler

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.