Member van de maand juni/juli!

Door: gamersnet | 01 juli 2012 16:38

Games

GN GERELATEERD - De maand juli is weer begonnen en dus gaan we beginnen met een nieuwe ronde Member van de Maand! Maar allereerst hebben we nog de winnaars van juni: Dat is aan jullie! Je mag op iedereen stemmen, behalve op jezelf. Denk er ook vooral aan om reclame te maken voor jezelf! [PRIJSVRAAG] De winnaar wint - Een unieke canvas - Een plekje op onze wall of fame op GNHQ - Een eigen rang op GamersNET Let op! Je mag niet op jezelf stemmen! Laat hieronder weten wie volgens jou de Member van de maand juni moet worden!

GN GERELATEERD -

De maand juli is weer begonnen en dus gaan we beginnen met een nieuwe ronde Member van de Maand! Maar allereerst hebben we nog de winnaars van juni:

[video poster=http://movies2.gamersnet.nl//movies/2009/gn_on_tour/gn_on_tour_member_van_de_maand_juni_hd720p.jpg controls]http://movies2.gamersnet.nl//movies/2009/gn_on_tour/gn_on_tour_member_van_de_maand_juni_hd720p.mp4[/video]

Dat is aan jullie! Je mag op iedereen stemmen, behalve op jezelf. Denk er ook vooral aan om reclame te maken voor jezelf!

De winnaar wint

- Een unieke canvas

- Een plekje op onze wall of fame op GNHQ

- Een eigen rang op GamersNET

Let op! Je mag niet op jezelf stemmen!

Laat hieronder weten wie volgens jou de Member van de maand juni moet worden!

0 Reactie(s) op: Member van de maand juni/juli!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.