Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain achievements onthuld

Door: gamersnet | 27 juni 2012 13:45

Games

MULTIPLATFORM - Nog enkele maanden en dan is het zover: dan kunnen we sluipen in Metal Gear Solid: The Phantom Pain. Deze maand kon je dankzij de PlayStation Plus-games van juni alvast in de stemming komen met Metal Gear Solid: Ground Zeroes, maar het echte werk moet natuurlijk nog beginnen. De achievenment-lijst van Metal Gear Solid: The Phantom Pain geeft ons alvast een blik op de uitdagingen die wij in de nabije toekomst gaan volbrengen en hoewel deze opsomming voor de Xbox 360 is, kan met zekerheid gezegd worden dat de beloningen hetzelfde zullen zijn op de Xbox One en de PlayStation 4. De lijst is spoiler-vrij, maar mocht je helemaal niets over de game willen weten, klik dan snel weer weg.

MULTIPLATFORM - Nog enkele maanden en dan is het zover: dan kunnen we sluipen in Metal Gear Solid: The Phantom Pain. Deze maand kon je dankzij de PlayStation Plus-games van juni alvast in de stemming komen met Metal Gear Solid: Ground Zeroes, maar het echte werk moet natuurlijk nog beginnen.

De achievenment-lijst van Metal Gear Solid: The Phantom Pain geeft ons alvast een blik op de uitdagingen die wij in de nabije toekomst gaan volbrengen en hoewel deze opsomming voor de Xbox 360 is, kan met zekerheid gezegd worden dat de beloningen hetzelfde zullen zijn op de Xbox One en de PlayStation 4. De lijst is spoiler-vrij, maar mocht je helemaal niets over de game willen weten, klik dan snel weer weg.

0 Reactie(s) op: Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain achievements onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.