Metro Redux nu gratis voor één derde speelbaar op PlayStation 4 en Xbox One

Door: gamersnet | 03 juni 2015 13:00

Games

MULTIPLATFORM - Via een persbericht is bekendgemaakt dat de games van Metro: Redux, Metro: 2033 en Metro: Last Light, een uitgebreide demo hebben gekregen op de PlayStation 4 en Xbox One. Uitgever Deep Silver heeft de games in de online winkels van de consoles geplaatst en zijn dus deels gratis te spelen. Ze zijn onderdeel van de 'Trial'-feature van de apparaten en zodoende laat Deep Silver de speler maar liefst een derde per game spelen. Van Metro: 2033 zijn de eerste acht hoofdstukken te spelen, tot aan het einde van Dead City. Van Metro: Last Light kun je de eerste negen hoofdstukken proberen, tot en met Theatre. Dean Sharpe, de baas van ontwikkelaar 4A Games, vertelt dat ze zich vereerd voelen met het succes van Metro: Redux op de nieuwe generatie consoles. Om die reden willen ze dat zoveel mogelijk mensen kennismaken met de Metro-games. We voelden ons al vereerd door het succes van Metro Redux op de nieuwe consoles. Met deze trials willen we iedereen de kans geven om kennis te maken met de unieke wereld en post-apocalyptische sfeer van Metro. Geïnspireerd door de originele shareware-versie van Doom, besloten we zoveel mogelijk van de game weg te geven. Koop je de games daarna, dan kun je gewoon verder door je opgeslagen bestanden erbij te halen. Beide games zijn nu te proberen via de PlayStation Store en Xbox Live.

MULTIPLATFORM - Via een persbericht is bekendgemaakt dat de games van Metro: Redux, Metro: 2033 en Metro: Last Light, een uitgebreide demo hebben gekregen op de PlayStation 4 en Xbox One. Uitgever Deep Silver heeft de games in de online winkels van de consoles geplaatst en zijn dus deels gratis te spelen.

Ze zijn onderdeel van de 'Trial'-feature van de apparaten en zodoende laat Deep Silver de speler maar liefst een derde per game spelen. Van Metro: 2033 zijn de eerste acht hoofdstukken te spelen, tot aan het einde van Dead City. Van Metro: Last Light kun je de eerste negen hoofdstukken proberen, tot en met Theatre.

Dean Sharpe, de baas van ontwikkelaar 4A Games, vertelt dat ze zich vereerd voelen met het succes van Metro: Redux op de nieuwe generatie consoles. Om die reden willen ze dat zoveel mogelijk mensen kennismaken met de Metro-games.

We voelden ons al vereerd door het succes van Metro Redux op de nieuwe consoles. Met deze trials willen we iedereen de kans geven om kennis te maken met de unieke wereld en post-apocalyptische sfeer van Metro. Geïnspireerd door de originele shareware-versie van Doom, besloten we zoveel mogelijk van de game weg te geven.
Koop je de games daarna, dan kun je gewoon verder door je opgeslagen bestanden erbij te halen. Beide games zijn nu te proberen via de PlayStation Store en Xbox Live.

0 Reactie(s) op: Metro Redux nu gratis voor één derde speelbaar op PlayStation 4 en Xbox One

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.