Microsoft kondigt Minecraft: Windows 10 Edition Beta aan

© PXimport

Microsoft kondigt Minecraft: Windows 10 Edition Beta aan

Geplaatst: 6 juli 2012 - 08:39

Aangepast: 16 november 2022 - 10:13

Redactie ID.nl

PC - Met ruim 20 miljoen spelers op pc is het niet gek dat Microsoft het succes van Minecraft mee wil nemen naar het nieuwe besturingssysteem, Windows 10. Gamers die vanaf 29 juli Windows 10 gratis op hun pc zetten, krijgen dan ook de mogelijkheid om meteen aan de slag te gaan met Minecraft: Windows 10 Edition Beta. Deze beta-versie zal over verloop van tijd al diens upgrades kosteloos implementeren, net zoals dat destijds ging met de originele versie van Minecraft. Gamers die het originele Minecraft al aangeschaft hebben, krijgen de Windows 10 Edition Beta (en dus al diens upgrades) voor niks. Mocht je Minecraft tot dusver compleet zijn misgelopen, dan betaal je een klein bedrag van 10 dollar om deze vernieuwde testversie binnen te halen. Ook in dit geval geldt dat alle komende updates dan gratis toegevoegd zullen worden. De vernieuwde oplage van Minecraft bevat vrijwel alles wat we van het origineel kennen, gemengd met onderdelen van de Pocket Version en console-ports. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via Xbox Live je vrienden op te zoeken en uit te nodigen en daarnaast is de game uitgerust met ingebouwde GameDVR om je hoogtepunten mee op te nemen. Microsoft publiceerde een korte lijst met features die sowieso al te vinden zullen zijn in deze beta. &#9679 Craft, create, and explore online with up to seven friends playing Windows 10 Edition Beta, through local multiplayer or with your Xbox Live friends online. &#9679 Play online and local multiplayer with other Pocket Edition players thanks to a free update, due to arrive soon after launch. &#9679 Support for multiple inputs - switch between controller, touch, and keyboard controls with little to no effort &#9679 Record and share gameplay highlights with built-in GameDVR. &#9679 Help shape the future of Minecraft: Windows 10 Edition Beta with built-in player feedback mechanisms &#9679 Chickens, zombies, pigs, boats, armed skeletons, potatoes, zombies, baby squids, enchantment tables, villagers, naked sheep, iron golems, potions, ghasts, pickaxes, carrots, and all the weird and wonderful goodness you&#8217ve come to expect from Minecraft Minecraft: Windows 10 Edition Beta is vanaf 29 juli binnen te halen vanaf de Windows 10 Store. Mocht je nu al tekeer willen in de Java-versie van Minecraft, zoek dan vooral de GamersNET Minecraft-server op, te vinden op het IP GamersNETClan.nl!

PC - Met ruim 20 miljoen spelers op pc is het niet gek dat Microsoft het succes van Minecraft mee wil nemen naar het nieuwe besturingssysteem, Windows 10. Gamers die vanaf 29 juli Windows 10 gratis op hun pc zetten, krijgen dan ook de mogelijkheid om meteen aan de slag te gaan met Minecraft: Windows 10 Edition Beta. Deze beta-versie zal over verloop van tijd al diens upgrades kosteloos implementeren, net zoals dat destijds ging met de originele versie van Minecraft.

Gamers die het originele Minecraft al aangeschaft hebben, krijgen de Windows 10 Edition Beta (en dus al diens upgrades) voor niks. Mocht je Minecraft tot dusver compleet zijn misgelopen, dan betaal je een klein bedrag van 10 dollar om deze vernieuwde testversie binnen te halen. Ook in dit geval geldt dat alle komende updates dan gratis toegevoegd zullen worden.

De vernieuwde oplage van Minecraft bevat vrijwel alles wat we van het origineel kennen, gemengd met onderdelen van de Pocket Version en console-ports. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via Xbox Live je vrienden op te zoeken en uit te nodigen en daarnaast is de game uitgerust met ingebouwde GameDVR om je hoogtepunten mee op te nemen. Microsoft publiceerde een korte lijst met features die sowieso al te vinden zullen zijn in deze beta.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten