Microsoft kondigt Minecraft: Windows 10 Edition Beta aan

Door: gamersnet | 06 juli 2012 12:39

Games

PC - Met ruim 20 miljoen spelers op pc is het niet gek dat Microsoft het succes van Minecraft mee wil nemen naar het nieuwe besturingssysteem, Windows 10. Gamers die vanaf 29 juli Windows 10 gratis op hun pc zetten, krijgen dan ook de mogelijkheid om meteen aan de slag te gaan met Minecraft: Windows 10 Edition Beta. Deze beta-versie zal over verloop van tijd al diens upgrades kosteloos implementeren, net zoals dat destijds ging met de originele versie van Minecraft. Gamers die het originele Minecraft al aangeschaft hebben, krijgen de Windows 10 Edition Beta (en dus al diens upgrades) voor niks. Mocht je Minecraft tot dusver compleet zijn misgelopen, dan betaal je een klein bedrag van 10 dollar om deze vernieuwde testversie binnen te halen. Ook in dit geval geldt dat alle komende updates dan gratis toegevoegd zullen worden. De vernieuwde oplage van Minecraft bevat vrijwel alles wat we van het origineel kennen, gemengd met onderdelen van de Pocket Version en console-ports. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via Xbox Live je vrienden op te zoeken en uit te nodigen en daarnaast is de game uitgerust met ingebouwde GameDVR om je hoogtepunten mee op te nemen. Microsoft publiceerde een korte lijst met features die sowieso al te vinden zullen zijn in deze beta. ● Craft, create, and explore online with up to seven friends playing Windows 10 Edition Beta, through local multiplayer or with your Xbox Live friends online. ● Play online and local multiplayer with other Pocket Edition players thanks to a free update, due to arrive soon after launch. ● Support for multiple inputs - switch between controller, touch, and keyboard controls with little to no effort ● Record and share gameplay highlights with built-in GameDVR. ● Help shape the future of Minecraft: Windows 10 Edition Beta with built-in player feedback mechanisms ● Chickens, zombies, pigs, boats, armed skeletons, potatoes, zombies, baby squids, enchantment tables, villagers, naked sheep, iron golems, potions, ghasts, pickaxes, carrots, and all the weird and wonderful goodness you’ve come to expect from Minecraft Minecraft: Windows 10 Edition Beta is vanaf 29 juli binnen te halen vanaf de Windows 10 Store. Mocht je nu al tekeer willen in de Java-versie van Minecraft, zoek dan vooral de GamersNET Minecraft-server op, te vinden op het IP GamersNETClan.nl!

PC - Met ruim 20 miljoen spelers op pc is het niet gek dat Microsoft het succes van Minecraft mee wil nemen naar het nieuwe besturingssysteem, Windows 10. Gamers die vanaf 29 juli Windows 10 gratis op hun pc zetten, krijgen dan ook de mogelijkheid om meteen aan de slag te gaan met Minecraft: Windows 10 Edition Beta. Deze beta-versie zal over verloop van tijd al diens upgrades kosteloos implementeren, net zoals dat destijds ging met de originele versie van Minecraft.

Gamers die het originele Minecraft al aangeschaft hebben, krijgen de Windows 10 Edition Beta (en dus al diens upgrades) voor niks. Mocht je Minecraft tot dusver compleet zijn misgelopen, dan betaal je een klein bedrag van 10 dollar om deze vernieuwde testversie binnen te halen. Ook in dit geval geldt dat alle komende updates dan gratis toegevoegd zullen worden.

De vernieuwde oplage van Minecraft bevat vrijwel alles wat we van het origineel kennen, gemengd met onderdelen van de Pocket Version en console-ports. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om via Xbox Live je vrienden op te zoeken en uit te nodigen en daarnaast is de game uitgerust met ingebouwde GameDVR om je hoogtepunten mee op te nemen. Microsoft publiceerde een korte lijst met features die sowieso al te vinden zullen zijn in deze beta.

0 Reactie(s) op: Microsoft kondigt Minecraft: Windows 10 Edition Beta aan

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.