Miiverse krijgt deze zomer een metamorfose

Door: gamersnet | 01 juli 2012 14:24

Games

MULTIPLATFORM - Miiverse, het sociale netwerk van Nintendo, zal deze zomer een grootschalige metamorfose ondergaan. Er zal een aantal nieuwe features worden toegevoegd waardoor het nog leuker zou moeten zijn om met anderen van gedachten te wisselen over de games die je speelt. Ten eerste zal er een album worden toegevoegd voor schermafbeeldingen. In dit album kun je maximaal 100 afbeeldingen opslaan van je favoriete games. Er moet wel worden vermeld dat andere gebruikers je album niet kunnen zien. [ Je zult je herinneringen ook vast kunnen leggen met behulp van een nieuw dagboek. Dit dagboek kun je tijdens het spelen openen. Zo kun je verslag doen van je game-avonturen en hierbij zelfs een afbeelding plaatsen! [ Ten slotte zullen de community's een nieuw uiterlijk krijgen. In de hoofdcommunity van elke game worden berichten verdeeld in verschillende categorieën, zodat er meer overzicht ontstaat. Je zult dan gemakkelijker berichten vinden die jij interessant vindt. Een exacte releasedatum voor de metamorfose is nog niet bekend.

MULTIPLATFORM - Miiverse, het sociale netwerk van Nintendo, zal deze zomer een grootschalige metamorfose ondergaan. Er zal een aantal nieuwe features worden toegevoegd waardoor het nog leuker zou moeten zijn om met anderen van gedachten te wisselen over de games die je speelt.

Ten eerste zal er een album worden toegevoegd voor schermafbeeldingen. In dit album kun je maximaal 100 afbeeldingen opslaan van je favoriete games. Er moet wel worden vermeld dat andere gebruikers je album niet kunnen zien.

[

Je zult je herinneringen ook vast kunnen leggen met behulp van een nieuw dagboek. Dit dagboek kun je tijdens het spelen openen. Zo kun je verslag doen van je game-avonturen en hierbij zelfs een afbeelding plaatsen!

[

Ten slotte zullen de community's een nieuw uiterlijk krijgen. In de hoofdcommunity van elke game worden berichten verdeeld in verschillende categorieën, zodat er meer overzicht ontstaat. Je zult dan gemakkelijker berichten vinden die jij interessant vindt.

Een exacte releasedatum voor de metamorfose is nog niet bekend.

0 Reactie(s) op: Miiverse krijgt deze zomer een metamorfose

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.