Minecraft-film krijgt nieuwe regisseur

Door: gamersnet | 22 juli 2012 07:15

Games

GAME NIEUWS - Het is al een tijdje stil rondom de Minecraft-film. Vorig jaar oktober leek het er nog op dat Shawn Levy, regisseur van de Night at the Museum-films, de Minecraft-film zou gaan regisseren. Mojang heeft nu echter bekendgemaakt dat Rob McElhenney de rol van regisseur op zich zal gaan nemen. McElhenney is meer ervaren als acteur dan als regisseur. Als je hem ergens van zou moeten kennen, dan is dat wellicht van zijn rol als Mac in It's Always Sunny in Philadelphia. Naast zijn rol is hij producent en schrijft hij scenario's voor de serie. McElhenney is dus van meerdere markten thuis, wat nodig zal zijn om de blokjeswereld van Minecraft te vertalen in een film. De regisseur is dus eindelijk bekend. Het is nu wachten op meer informatie over de film. Kun jij ook niet wachten?

GAME NIEUWS - Het is al een tijdje stil rondom de Minecraft-film. Vorig jaar oktober leek het er nog op dat Shawn Levy, regisseur van de Night at the Museum-films, de Minecraft-film zou gaan regisseren. Mojang heeft nu echter bekendgemaakt dat Rob McElhenney de rol van regisseur op zich zal gaan nemen.

McElhenney is meer ervaren als acteur dan als regisseur. Als je hem ergens van zou moeten kennen, dan is dat wellicht van zijn rol als Mac in It's Always Sunny in Philadelphia. Naast zijn rol is hij producent en schrijft hij scenario's voor de serie. McElhenney is dus van meerdere markten thuis, wat nodig zal zijn om de blokjeswereld van Minecraft te vertalen in een film.

De regisseur is dus eindelijk bekend. Het is nu wachten op meer informatie over de film. Kun jij ook niet wachten?

0 Reactie(s) op: Minecraft-film krijgt nieuwe regisseur

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.