Mod maakt tien andere karakters speelbaar in Batman: Arkham Knight

© PXimport

Mod maakt tien andere karakters speelbaar in Batman: Arkham Knight

Geplaatst: 30 juni 2012 - 03:55

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Redactie ID.nl

PC - Ja, je leest het goed: ondanks de problematische release van Batman: Arkham Knight op de pc, is er een mod verschenen die tien nieuwe speelbare karakters toevoegt aan de game. Hun volledige arsenaal aan aanvallen staat tot je beschikking als je de mod installeert. Het gaat om een experimentele mod, dus het is verstandig om eerst een backup te maken van je game. Ook is het verstandig om je virusscanner naar de bestanden te laten kijken. Wie is immers de malware in twee populaire GTA5-mods vergeten? Op YouTube is een filmpje verschenen met installatie-instructies en een demonstratie. Bekijk dit filmpje hieronder.

PC - Ja, je leest het goed: ondanks de problematische release van Batman: Arkham Knight op de pc, is er een mod verschenen die tien nieuwe speelbare karakters toevoegt aan de game. Hun volledige arsenaal aan aanvallen staat tot je beschikking als je de mod installeert.

Het gaat om een experimentele mod, dus het is verstandig om eerst een backup te maken van je game. Ook is het verstandig om je virusscanner naar de bestanden te laten kijken. Wie is immers de malware in twee populaire GTA5-mods vergeten?

Op YouTube is een filmpje verschenen met installatie-instructies en een demonstratie. Bekijk dit filmpje hieronder.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten