Mod maakt tien andere karakters speelbaar in Batman: Arkham Knight

Door: gamersnet | 30 juni 2012 07:55

Games

PC - Ja, je leest het goed: ondanks de problematische release van Batman: Arkham Knight op de pc, is er een mod verschenen die tien nieuwe speelbare karakters toevoegt aan de game. Hun volledige arsenaal aan aanvallen staat tot je beschikking als je de mod installeert. Het gaat om een experimentele mod, dus het is verstandig om eerst een backup te maken van je game. Ook is het verstandig om je virusscanner naar de bestanden te laten kijken. Wie is immers de malware in twee populaire GTA5-mods vergeten? Op YouTube is een filmpje verschenen met installatie-instructies en een demonstratie. Bekijk dit filmpje hieronder.

PC - Ja, je leest het goed: ondanks de problematische release van Batman: Arkham Knight op de pc, is er een mod verschenen die tien nieuwe speelbare karakters toevoegt aan de game. Hun volledige arsenaal aan aanvallen staat tot je beschikking als je de mod installeert.

Het gaat om een experimentele mod, dus het is verstandig om eerst een backup te maken van je game. Ook is het verstandig om je virusscanner naar de bestanden te laten kijken. Wie is immers de malware in twee populaire GTA5-mods vergeten?

Op YouTube is een filmpje verschenen met installatie-instructies en een demonstratie. Bekijk dit filmpje hieronder.

0 Reactie(s) op: Mod maakt tien andere karakters speelbaar in Batman: Arkham Knight

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.