Mojang gaat Scrolls annuleren

Door: gamersnet | 30 juni 2012 08:02

Games

PC - De annulering van Scrolls, de strategische collectible card-game van Mojang, is vandaag aangekondigd. De game blijft nog minstens tot 1 juli 2016 online, maar zal op den duur offline gaan. In de tijd dat de game nog online blijft, worden er hooguit tweaks aan de gamebalans aangebracht. Grote content-updates zullen dus niet meer verschijnen. Het geld dat wordt opgehaald met de verdere verkopen van de game wordt gebruikt om de game nog zo lang mogelijk in leven te houden. De reden dat de game offline zal gaan, is dat de game op het punt is gekomen dat voortdurende ontwikkeling niet meer rendabel is. Mojang bedankt alle fans die de game met veel plezier hebben gespeeld.

PC - De annulering van Scrolls, de strategische collectible card-game van Mojang, is vandaag aangekondigd. De game blijft nog minstens tot 1 juli 2016 online, maar zal op den duur offline gaan.

In de tijd dat de game nog online blijft, worden er hooguit tweaks aan de gamebalans aangebracht. Grote content-updates zullen dus niet meer verschijnen. Het geld dat wordt opgehaald met de verdere verkopen van de game wordt gebruikt om de game nog zo lang mogelijk in leven te houden.

De reden dat de game offline zal gaan, is dat de game op het punt is gekomen dat voortdurende ontwikkeling niet meer rendabel is. Mojang bedankt alle fans die de game met veel plezier hebben gespeeld.

0 Reactie(s) op: Mojang gaat Scrolls annuleren

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.