© PXimport

Mojang gaat Scrolls annuleren

Geplaatst: 30 juni 2012 - 04:02

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Redactie ID.nl

PC - De annulering van Scrolls, de strategische collectible card-game van Mojang, is vandaag aangekondigd. De game blijft nog minstens tot 1 juli 2016 online, maar zal op den duur offline gaan. In de tijd dat de game nog online blijft, worden er hooguit tweaks aan de gamebalans aangebracht. Grote content-updates zullen dus niet meer verschijnen. Het geld dat wordt opgehaald met de verdere verkopen van de game wordt gebruikt om de game nog zo lang mogelijk in leven te houden. De reden dat de game offline zal gaan, is dat de game op het punt is gekomen dat voortdurende ontwikkeling niet meer rendabel is. Mojang bedankt alle fans die de game met veel plezier hebben gespeeld.

PC - De annulering van Scrolls, de strategische collectible card-game van Mojang, is vandaag aangekondigd. De game blijft nog minstens tot 1 juli 2016 online, maar zal op den duur offline gaan.

In de tijd dat de game nog online blijft, worden er hooguit tweaks aan de gamebalans aangebracht. Grote content-updates zullen dus niet meer verschijnen. Het geld dat wordt opgehaald met de verdere verkopen van de game wordt gebruikt om de game nog zo lang mogelijk in leven te houden.

De reden dat de game offline zal gaan, is dat de game op het punt is gekomen dat voortdurende ontwikkeling niet meer rendabel is. Mojang bedankt alle fans die de game met veel plezier hebben gespeeld.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten