Nederlandse indiegame Renowned Explorers voorzien van releasedatum

Door: gamersnet | 02 juli 2012 14:30

Games

PC - De Nederlandse indiegame Renowned Explorers: International Society is voorzien van een releasedatum. Ontwikkelaar Abbey Games laat weten dat de game vanaf september 2015 verkrijgbaar is voor pc, Mac en Linux. Abbey Games maakte vorig jaar faam met de bejubelde indiegame Reus. Renowned Explorers plaatst je in de schoenen van een expeditieleider, die samen met een team de hele wereld afreist op zoek naar bijzondere schatten. Onderstaande trailer geeft je een beeld van de gameplay.

PC - De Nederlandse indiegame Renowned Explorers: International Society is voorzien van een releasedatum. Ontwikkelaar Abbey Games laat weten dat de game vanaf september 2015 verkrijgbaar is voor pc, Mac en Linux.

Abbey Games maakte vorig jaar faam met de bejubelde indiegame Reus. Renowned Explorers plaatst je in de schoenen van een expeditieleider, die samen met een team de hele wereld afreist op zoek naar bijzondere schatten. Onderstaande trailer geeft je een beeld van de gameplay.

[video poster=http://movies2.gamersnet.nl//movies/2015/renowned_explorers_international_society/renowned_explorers_international_society_date_announcement_trailer_hd1080p.jpg controls]http://movies2.gamersnet.nl//movies/2015/renowned_explorers_international_society/renowned_explorers_international_society_date_announcement_trailer_hd1080p.mp4[/video]

0 Reactie(s) op: Nederlandse indiegame Renowned Explorers voorzien van releasedatum

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.