Nieuwe Deus Ex: Mankind Dividided-video toont 25 minuten aan gameplay

© PXimport

Nieuwe Deus Ex: Mankind Dividided-video toont 25 minuten aan gameplay

Geplaatst: 19 juni 2012 - 11:30

Aangepast: 16 november 2022 - 10:15

Redactie ID.nl

MULTIPLATFORM - Tijdens de E3-persconferentie van Square Enix afgelopen dinsdag werden we al getrakteerd op een trailer van de nieuwe Deus Ex-game. Eidos Montreal, de ontwikkelaar van Deus Ex: Mankind Divided, laat ons nu een diepere blik werpen op de gameplay van de nieuwe game in de vorm van een YouTube-video. In deze video krijgen we 25 minuten voorgeschoteld van een alpha build. De beelden zijn dus niet helemaal representatief voor het eindproduct. Het commentaar in de video wordt voorzien door de Executive Audio Director van de game: Steve Szczepkowski. Een kleine spoiler-waarschuwing: de scene die loopt van 18:25 tot 22:20 onthult een onderdeel van het verhaal. Wil je meer weten over Deus Ex: Mankind Divided? Check dan onze preview.

MULTIPLATFORM - Tijdens de E3-persconferentie van Square Enix afgelopen dinsdag werden we al getrakteerd op een trailer van de nieuwe Deus Ex-game. Eidos Montreal, de ontwikkelaar van Deus Ex: Mankind Divided, laat ons nu een diepere blik werpen op de gameplay van de nieuwe game in de vorm van een YouTube-video. In deze video krijgen we 25 minuten voorgeschoteld van een alpha build. De beelden zijn dus niet helemaal representatief voor het eindproduct.

Het commentaar in de video wordt voorzien door de Executive Audio Director van de game: Steve Szczepkowski. Een kleine spoiler-waarschuwing: de scene die loopt van 18:25 tot 22:20 onthult een onderdeel van het verhaal.

Wil je meer weten over Deus Ex: Mankind Divided? Check dan onze preview.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten