Nieuwe Fallout 4 gameplay op QuakeCon

Door: gamersnet | 11 juli 2012 17:37

Nieuws

MULTIPLATFORM - Fallout-fans doen er verstandig aan om direct tickets te boeken naar Dallas, want Bethesda heeft laten weten dat het op de QuakeCon nieuwe gameplay zal tonen van Fallout 4. De presentatie wordt gegeven door gameplay director Todd Howard, die velen nog zullen kennen van Bethesda's E3-persconferentie. De Fallout 4-presentatie vindt plaats op vrijdag 24 juli. Waar de meeste QuakeCon-panels live gestreamd zullen worden, is deze exclusief zichtbaar voor bezoekers van de beurs. Gelukkig zal Bethesda de panels van Doom en The Elder Scrolls Online wel livestreamen. Het volledige schema is te vinden op de QuakeCon-website. De QuakeCon vindt plaats tussen 23 en 26 juli. Fallout 4 verschijnt drieënhalve maand later, op 10 november.

MULTIPLATFORM - Fallout-fans doen er verstandig aan om direct tickets te boeken naar Dallas, want Bethesda heeft laten weten dat het op de QuakeCon nieuwe gameplay zal tonen van Fallout 4. De presentatie wordt gegeven door gameplay director Todd Howard, die velen nog zullen kennen van Bethesda's E3-persconferentie.

De Fallout 4-presentatie vindt plaats op vrijdag 24 juli. Waar de meeste QuakeCon-panels live gestreamd zullen worden, is deze exclusief zichtbaar voor bezoekers van de beurs. Gelukkig zal Bethesda de panels van Doom en The Elder Scrolls Online wel livestreamen. Het volledige schema is te vinden op de QuakeCon-website.

De QuakeCon vindt plaats tussen 23 en 26 juli. Fallout 4 verschijnt drieënhalve maand later, op 10 november.

0 Reactie(s) op: Nieuwe Fallout 4 gameplay op QuakeCon

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.