Nieuwe FIFA 16 teaser belooft prachtig voetbal

Door: | 13 juni 2012 11:06

Games

MULTIPLATFORM - Een nieuw FIFA-deel brengt hele volksstammen op de been. De footie van EA Sports is een jaarlijks voetbalfeest voor competitieve gamers die graag een digitale grasmat betreden. De FIFA-games verkopen het hele jaar goed en worden wat betreft de inkomsten alleen overtroffen door het nieuwste deel in de serie. FIFA 16 zal op 15 juni uit de doeken gedaan worden en dat is voor de marketingmensen van EA aanleiding om ons te voorzien van een teaser. Wij mogen mooi voetbal verwachten en hoewel dat een prettige belofte is - zeker als het de vrouwenelftallen betreft - hopen wij voornamelijk op goed voetbal. Nog een paar nachtjes slapen!

MULTIPLATFORM - Een nieuw FIFA-deel brengt hele volksstammen op de been. De footie van EA Sports is een jaarlijks voetbalfeest voor competitieve gamers die graag een digitale grasmat betreden. De FIFA-games verkopen het hele jaar goed en worden wat betreft de inkomsten alleen overtroffen door het nieuwste deel in de serie.

FIFA 16 zal op 15 juni uit de doeken gedaan worden en dat is voor de marketingmensen van EA aanleiding om ons te voorzien van een teaser. Wij mogen mooi voetbal verwachten en hoewel dat een prettige belofte is - zeker als het de vrouwenelftallen betreft - hopen wij voornamelijk op goed voetbal. Nog een paar nachtjes slapen!

[video poster=http://movies2.gamersnet.nl//movies/2015/fifa_16/fifa_16_e3_teaser_hd720p.jpg controls]http://movies2.gamersnet.nl//movies/2015/fifa_16/fifa_16_e3_teaser_hd720p.mp4[/video]