Nieuwe Heroes onderweg naar Hearthstone

Door: gamersnet | 05 juni 2015 19:55

Games

MULTIPLATFORM - Elke klasse in Hearthstone is gekoppeld aan een unieke Hero. Jaina Proudemoore staat bijvoorbeeld symbool voor de magiërs en Garrosh is de leider van de Warriors. Ben je verliefd geworden op een bepaalde klasse, maar staat de bijbehorende Hero je niet aan? Dan komt Blizzard met een oplossing. Blizzard zal de komende maanden namelijk nieuwe Heroes toevoegen aan Hearthstone. Deze zijn te koop voor 9,99 dollar per stuk en brengen allemaal hun eigen arena, emotes, kaarten en animaties met zich mee. De eerste van deze nieuwe Heroes is Magni Bronzebeard, die te zien is in onderstaande trailer. Wanneer we Magni precies in onze harten mogen verwelkomen, is nog niet bekend. Wel liet Blizzard weten dat het spoedig meer Heroes zal onthullen.

MULTIPLATFORM - Elke klasse in Hearthstone is gekoppeld aan een unieke Hero. Jaina Proudemoore staat bijvoorbeeld symbool voor de magiërs en Garrosh is de leider van de Warriors. Ben je verliefd geworden op een bepaalde klasse, maar staat de bijbehorende Hero je niet aan? Dan komt Blizzard met een oplossing.

Blizzard zal de komende maanden namelijk nieuwe Heroes toevoegen aan Hearthstone. Deze zijn te koop voor 9,99 dollar per stuk en brengen allemaal hun eigen arena, emotes, kaarten en animaties met zich mee. De eerste van deze nieuwe Heroes is Magni Bronzebeard, die te zien is in onderstaande trailer. Wanneer we Magni precies in onze harten mogen verwelkomen, is nog niet bekend. Wel liet Blizzard weten dat het spoedig meer Heroes zal onthullen.

[video poster=http://movies2.gamersnet.nl//movies/2014/hearthstone_heroes_of_warcraft/hearthstone_heroes_of_warcraft_magni_bronzebeard_new_hero_trailer_hd1080p.jpg controls]http://movies2.gamersnet.nl//movies/2014/hearthstone_heroes_of_warcraft/hearthstone_heroes_of_warcraft_magni_bronzebeard_new_hero_trailer_hd1080p.mp4[/video]

0 Reactie(s) op: Nieuwe Heroes onderweg naar Hearthstone

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.