Nieuwe informatie Star Wars: Battlefront uitgelekt dankzij gesloten alpha

Door: gamersnet | 02 juli 2012 11:03

Games

MULTIPLATFORM - Star Wars: Battlefront is zonder twijfel één van de grote klappers dit najaar en vele gamers kijken dan ook al vol spanning uit naar de release. Een klein aantal gamers is echter nu al zo gelukkig om toegelaten te zijn tot de gesloten alpha die vandaag van start gaat. Mocht je niet uitverkoren zijn om mee te mogen doen aan deze gesloten alpha van de pc-versie van Star Wars: Battlefront is er toch nog een doekje voor het bloeden. Zo heeft iemand het bovenstaande hoofdmenu van de alpha van Star Wars: Battlefront op het wereldwijde web geslingerd en ook is al flink door de data van de alpha gespit in de hoop op nieuwe informatie over de game. Hier komt onder andere de onderstaande lijst met wapens en voertuigen die in de game lijken te zitten naar voren en schijnt er zowel een zonnige versie van Tatooine te zijn als een met zonsopgang:Wapens: E11 A280 DH17 DL44 DLT19 DLT20a EE3 (wellicht enkel voor Boba Fett) Rocket Launcher SE14c T21Voertuigen: T-65 X-wing Tie Fighter Lambda Shuttle Y-wing Tie-Bomber Corellian Corvette Nebulon B Frigate ISD (Imperial Star Destroyer) Mon Calamari Capital Ship Home One (Admiral Ackbar's Ship) ATST AT-AT Tie Interceptor 74-Z Speeder Bike

MULTIPLATFORM - Star Wars: Battlefront is zonder twijfel één van de grote klappers dit najaar en vele gamers kijken dan ook al vol spanning uit naar de release. Een klein aantal gamers is echter nu al zo gelukkig om toegelaten te zijn tot de gesloten alpha die vandaag van start gaat. Mocht je niet uitverkoren zijn om mee te mogen doen aan deze gesloten alpha van de pc-versie van Star Wars: Battlefront is er toch nog een doekje voor het bloeden.

Zo heeft iemand het bovenstaande hoofdmenu van de alpha van Star Wars: Battlefront op het wereldwijde web geslingerd en ook is al flink door de data van de alpha gespit in de hoop op nieuwe informatie over de game. Hier komt onder andere de onderstaande lijst met wapens en voertuigen die in de game lijken te zitten naar voren en schijnt er zowel een zonnige versie van Tatooine te zijn als een met zonsopgang:Wapens:

E11

A280

DH17

DL44

DLT19

DLT20a

EE3 (wellicht enkel voor Boba Fett)

Rocket Launcher

SE14c

T21

Voertuigen:

T-65 X-wing

Tie Fighter

Lambda Shuttle

Y-wing

Tie-Bomber

Corellian Corvette

Nebulon B Frigate

ISD (Imperial Star Destroyer)

Mon Calamari Capital Ship

Home One (Admiral Ackbar's Ship)

ATST

AT-AT

Tie Interceptor

74-Z Speeder Bike

0 Reactie(s) op: Nieuwe informatie Star Wars: Battlefront uitgelekt dankzij gesloten alpha

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.