Nieuwe PlayStation Plus-games nu vanaf eerste dinsdag van de maand beschikbaar

Door: gamersnet | 29 juni 2012 14:08

Games

GAME NIEUWS - Tot op heden kon men in de Verenigde Staten op iedere eerste dinsdag van de maand aan de slag met de nieuwe lading PlayStation Plus-games, terwijl wij in Europa normaliter op de eerste woensdag van de maand met de gratis spellen aan de slag konden. Sony heeft nu echter besloten om dit onderscheid tussen Europa en Amerika op te heffen, zo laat Fred Dutton, verantwoordelijk voor de Europese PlayStation Blog, weten:Hey folks. As of this month, Plus games go live in both EU and US on the first tuesday of the month (no longer Wednesday in EU). The first Tuesday in July is 7th July, hence why the games aren’t launching this week.Deze kleine wijziging betekent dat de nieuwe PlayStation Plus-games vanaf 7 juli beschikbaar zullen zijn. Om welke spellen het gaat is momenteel nog niet bekend, vermoedelijk wordt dit later deze week bekendgemaakt.

GAME NIEUWS - Tot op heden kon men in de Verenigde Staten op iedere eerste dinsdag van de maand aan de slag met de nieuwe lading PlayStation Plus-games, terwijl wij in Europa normaliter op de eerste woensdag van de maand met de gratis spellen aan de slag konden. Sony heeft nu echter besloten om dit onderscheid tussen Europa en Amerika op te heffen, zo laat Fred Dutton, verantwoordelijk voor de Europese PlayStation Blog, weten:

Hey folks. As of this month, Plus games go live in both EU and US on the first tuesday of the month (no longer Wednesday in EU). The first Tuesday in July is 7th July, hence why the games aren't launching this week.
Deze kleine wijziging betekent dat de nieuwe PlayStation Plus-games vanaf 7 juli beschikbaar zullen zijn. Om welke spellen het gaat is momenteel nog niet bekend, vermoedelijk wordt dit later deze week bekendgemaakt.

0 Reactie(s) op: Nieuwe PlayStation Plus-games nu vanaf eerste dinsdag van de maand beschikbaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.