Nintendo toont E3-planning in overzichtelijke infographic

Door: gamersnet | 14 juni 2012 06:37

Games

MULTIPLATFORM - Hoewel Nintendo geen grootschalige persconferentie geeft op de E3, organiseert het meer toffe activiteiten dan Sony en Microsoft bij elkaar. Volgende week vindt naast de Nintendo Direct-uitzending tevens een Super Smash Bros.-toernooi plaats en het bedrijf organiseert zelfs - voor het eerst sinds 1990 - het Nintendo World Championship. Met zoveel verschillende activiteiten is het lastig om het overzicht te bewaren en daarom heeft Nintendo een overzichtelijke infographic ontworpen. Deze toont in één oogopslag wat het bedrijf komende week zal uitspoken in Los Angeles. De meeste nieuwe informatie verwachten we op Nintendo Direct E3, dus volg die dinsdag om 18:00 uur live op GamersNET!

MULTIPLATFORM - Hoewel Nintendo geen grootschalige persconferentie geeft op de E3, organiseert het meer toffe activiteiten dan Sony en Microsoft bij elkaar. Volgende week vindt naast de Nintendo Direct-uitzending tevens een Super Smash Bros.-toernooi plaats en het bedrijf organiseert zelfs - voor het eerst sinds 1990 - het Nintendo World Championship.

Met zoveel verschillende activiteiten is het lastig om het overzicht te bewaren en daarom heeft Nintendo een overzichtelijke infographic ontworpen. Deze toont in één oogopslag wat het bedrijf komende week zal uitspoken in Los Angeles. De meeste nieuwe informatie verwachten we op Nintendo Direct E3, dus volg die dinsdag om 18:00 uur live op GamersNET!

0 Reactie(s) op: Nintendo toont E3-planning in overzichtelijke infographic

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.