Nintendo wilde fans niet teleurstellen met The Legend of Zelda Wii U-beelden

Door: gamersnet | 22 juni 2012 09:04

Games

WII U - De afgelopen E3 was geen fijn podium voor Nintendo. De persconferentie van de game-gigant kon de goedkeuring van de grote meerderheid niet krijgen en in de dagen na het digital event was de kritiek nog niet uit de lucht. Eén van de grote afwezigen in de Nintendo-show was natuurlijk The Legend of Zelda Wii U, de game die voor velen een reden kan zijn om een Wii U aan te schaffen. Volgens Reggie Fils-Aimé, de baas bij Nintendo Amerika, had Nintendo echter een goede reden om de gewilde Wii U-exclusive niet te tonen. We where concerned that, by showing wonderful footage of the game, it would lead to further disappointment on behalf of the fans. There will be plenty of other opportunities for us to showcase that game and certainly for those us that have seen that game–like me–and have seen how the game progressing no fears, it’s going to be wonderful.Met de opmerking dat Nintendo bang was voor meer teleurstelling onder de fans, doelt Fils-Aimé op het feit dat het nieuwe Zelda-avontuur al te maken kreeg met vertraging. De afwezigheid van de nieuwe Zelda-game was dus bedoeld om ons niet lekker te maken voor een avontuur dat pas ergens in 2016 zal verschijnen.

WII U - De afgelopen E3 was geen fijn podium voor Nintendo. De persconferentie van de game-gigant kon de goedkeuring van de grote meerderheid niet krijgen en in de dagen na het digital event was de kritiek nog niet uit de lucht.

Eén van de grote afwezigen in de Nintendo-show was natuurlijk The Legend of Zelda Wii U, de game die voor velen een reden kan zijn om een Wii U aan te schaffen. Volgens Reggie Fils-Aimé, de baas bij Nintendo Amerika, had Nintendo echter een goede reden om de gewilde Wii U-exclusive niet te tonen.

We where concerned that, by showing wonderful footage of the game, it would lead to further disappointment on behalf of the fans. There will be plenty of other opportunities for us to showcase that game and certainly for those us that have seen that game-like me-and have seen how the game progressing no fears, it's going to be wonderful.
Met de opmerking dat Nintendo bang was voor meer teleurstelling onder de fans, doelt Fils-Aimé op het feit dat het nieuwe Zelda-avontuur al te maken kreeg met vertraging. De afwezigheid van de nieuwe Zelda-game was dus bedoeld om ons niet lekker te maken voor een avontuur dat pas ergens in 2016 zal verschijnen.

0 Reactie(s) op: Nintendo wilde fans niet teleurstellen met The Legend of Zelda Wii U-beelden

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.