Nintendo zal vlak voor E3 nieuwe content Super Smash Bros. bespreken

Door: gamersnet | 08 juni 2015 19:26

Games

MULTIPLATFORM - Vlak voor de E3 van start gaat zullen Nintendo en Super Smash Bros. director Masahiro Sakurai meer informatie verschaffen omtrent de nieuwe update die naar Super Smash Bros. zal komen. Dit wordt gedaan op zondag 14 juni, om 15:30 onze tijd, en het betreft de update die op dezelfde dag zal verschijnen. Deze speciale video zul je op de E3-website van Nintendo kunnen bekijken. Waar gaat het hier precies over? De betaalde DLC met daarin Lucas van Mother 3, zoals we eerder al berichtten. Tevens zullen de nieuwe Miiverse-kaart en Splatoon-kostuums op die dag moeten verschijnen. Liggen er echter ook nog andere verrassingen voor ons in petto? We zullen het deze zondag zien!

MULTIPLATFORM - Vlak voor de E3 van start gaat zullen Nintendo en Super Smash Bros. director Masahiro Sakurai meer informatie verschaffen omtrent de nieuwe update die naar Super Smash Bros. zal komen. Dit wordt gedaan op zondag 14 juni, om 15:30 onze tijd, en het betreft de update die op dezelfde dag zal verschijnen. Deze speciale video zul je op de E3-website van Nintendo kunnen bekijken.

Waar gaat het hier precies over? De betaalde DLC met daarin Lucas van Mother 3, zoals we eerder al berichtten. Tevens zullen de nieuwe Miiverse-kaart en Splatoon-kostuums op die dag moeten verschijnen. Liggen er echter ook nog andere verrassingen voor ons in petto? We zullen het deze zondag zien!

0 Reactie(s) op: Nintendo zal vlak voor E3 nieuwe content Super Smash Bros. bespreken

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.