Ontwikkeling van Fallout 4 is al vrijwel klaar

Door: gamersnet | 26 juni 2012 07:42

Games

MULTIPLATFORM - De laatste jaren worden games steeds vroeger al onthuld, waarna fans zeer lang moeten wachten op de release. In het geval van Fallout 4 is hier echter geen sprake van, want met het tonen van de eerste trailer onthulde Bethesda ook meteen de releasedatum van 10 november. Amper 5 maanden hoeven we dus te wachten. Uiteraard waren de geruchten omtrent Fallout 4 al veel langer aanwezig, maar het is een bijzondere keuze van Bethesda om zo lang te wachten met een onthulling. Volgens Pete Hines is 5 maanden genoeg tijd voor een game als Fallout 4 om de nodige hype op te bouwen: We felt like we could. If we didn’t feel like that was enough time to generate the excitement that we expected and the interest that we wanted, then we would have announced it earlier. So part of it is because we felt like it was a big enough title that we could get away with it.Hines voegde er aan toe dat het ontwikkelteam al vrijwel klaar is met de game. Goed nieuws dus voor alle fans, die in hun achterhoofd een klein beetje vrezen nog voor uitstel. Fallout 4 verschijnt 10 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

MULTIPLATFORM - De laatste jaren worden games steeds vroeger al onthuld, waarna fans zeer lang moeten wachten op de release. In het geval van Fallout 4 is hier echter geen sprake van, want met het tonen van de eerste trailer onthulde Bethesda ook meteen de releasedatum van 10 november. Amper 5 maanden hoeven we dus te wachten.

Uiteraard waren de geruchten omtrent Fallout 4 al veel langer aanwezig, maar het is een bijzondere keuze van Bethesda om zo lang te wachten met een onthulling. Volgens Pete Hines is 5 maanden genoeg tijd voor een game als Fallout 4 om de nodige hype op te bouwen:

We felt like we could. If we didn't feel like that was enough time to generate the excitement that we expected and the interest that we wanted, then we would have announced it earlier. So part of it is because we felt like it was a big enough title that we could get away with it.
Hines voegde er aan toe dat het ontwikkelteam al vrijwel klaar is met de game. Goed nieuws dus voor alle fans, die in hun achterhoofd een klein beetje vrezen nog voor uitstel.

Fallout 4 verschijnt 10 november voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

0 Reactie(s) op: Ontwikkeling van Fallout 4 is al vrijwel klaar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.