Ook RockSteady zelf werkt aan pc-port Batman: Arkham Knight

Door: gamersnet | 27 juni 2012 10:59

Games

PC - Nadat Nvidia [url=http://www.gamersnet.nl/nieuws/201506/NVidia helpt met problemen PC-versie Batman: Arkham Knight]bekendmaakte[/url] dat zij zouden helpen bij het oplossen van de pc-problemen van de caped crusader, maakt ook RockSteady (de ontwikkelaars van de console-versies) bekend dat zij gemoeid zijn met het fiksen van de pc-port van de game. Zo maakte Sefton Hill van RockSteady in twee aparte Tweets bekend: Thank you for the feedback! We hear you and are looking into it. Will keep you updated. (PC fixes come first)Totally supported decision to suspend PC version. We have our best engineers at Rocksteady working like crazy to help fix the issues ASAP.Die eerste tweet was bedoeld als antwoord op fans die updates en meer content aanvroegen voor de challenge modes in de game. Uit de tweede tweet blijkt dat ook Rocksteady zelf actief meewerkt aan het oplossen van de problemen in de pc-versie van Batman: Arkham Knight. Sterker nog: de pc-port van de game heeft momenteel prioriteit boven de console-versie. Er lijkt dus goede hoop op een fatsoenlijke pc-port voor Batman: Arkham Knight, dus ook pc-gamers zullen hopelijk ten volle kunnen genieten van het slotdeel van de Arkham-trilogie.

PC - Nadat Nvidia bekendmaakte dat zij zouden helpen bij het oplossen van de pc-problemen van de caped crusader, maakt ook RockSteady (de ontwikkelaars van de console-versies) bekend dat zij gemoeid zijn met het fiksen van de pc-port van de game. Zo maakte Sefton Hill van RockSteady in twee aparte Tweets bekend:

Thank you for the feedback! We hear you and are looking into it. Will keep you updated. (PC fixes come first)

Totally supported decision to suspend PC version. We have our best engineers at Rocksteady working like crazy to help fix the issues ASAP.
Die eerste tweet was bedoeld als antwoord op fans die updates en meer content aanvroegen voor de challenge modes in de game. Uit de tweede tweet blijkt dat ook Rocksteady zelf actief meewerkt aan het oplossen van de problemen in de pc-versie van Batman: Arkham Knight. Sterker nog: de pc-port van de game heeft momenteel prioriteit boven de console-versie.

Er lijkt dus goede hoop op een fatsoenlijke pc-port voor Batman: Arkham Knight, dus ook pc-gamers zullen hopelijk ten volle kunnen genieten van het slotdeel van de Arkham-trilogie.

0 Reactie(s) op: Ook RockSteady zelf werkt aan pc-port Batman: Arkham Knight

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.