Patch 1.07 lijkt framerate-problemen te veroorzaken in The Witcher 3

© PXimport

Patch 1.07 lijkt framerate-problemen te veroorzaken in The Witcher 3

Geplaatst: 20 juli 2012 - 03:40

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Redactie ID.nl

MULTIPLATFORM - Gisteren meldden we dat patch 1.07 voor The Witcher 3 live is gegaan. Die patch beloofde een verbeterde performance, maar het tegenovergestelde lijkt te zijn gebeurd. Eurogamer heeft de nieuwe patch geanalyseerd en ziet dat de game zichzelf op sommige punten vastzet op 20 frames per seconde, waar het spel bij patch 1.05 nog vrij rond kon huppelen tussen de 20 en 30 fps. Dit gebeurt zowel op de Xbox One als op de PlayStation 4. Ook blijft het gebruiken van de Igni-sign tegen griffioenen framedrops veroorzaken. De beloofde verbetering van de performance lijkt dus vooralsnog uit te blijven. Over de pc-versie van The Witcher 3 spreekt Eurogamer niet. Overigens adviseert deze site t&#243ch om de patch te installeren, want de vermindering van de performance weegt niet op tegen de andere verbeteringen in de game. Hebben jullie ook gemerkt dat de framerate lager ligt sinds je The Witcher 3 hebt ge&#252pdatet? En pc-gamers: ondervinden jullie ook lagere framerates dan v&#243&#243r het installeren van de nieuwste patch?

MULTIPLATFORM - Gisteren meldden we dat patch 1.07 voor The Witcher 3 live is gegaan. Die patch beloofde een verbeterde performance, maar het tegenovergestelde lijkt te zijn gebeurd.

Eurogamer heeft de nieuwe patch geanalyseerd en ziet dat de game zichzelf op sommige punten vastzet op 20 frames per seconde, waar het spel bij patch 1.05 nog vrij rond kon huppelen tussen de 20 en 30 fps. Dit gebeurt zowel op de Xbox One als op de PlayStation 4. Ook blijft het gebruiken van de Igni-sign tegen griffioenen framedrops veroorzaken. De beloofde verbetering van de performance lijkt dus vooralsnog uit te blijven. Over de pc-versie van The Witcher 3 spreekt Eurogamer niet. Overigens adviseert deze site tóch om de patch te installeren, want de vermindering van de performance weegt niet op tegen de andere verbeteringen in de game.

Hebben jullie ook gemerkt dat de framerate lager ligt sinds je The Witcher 3 hebt geüpdatet? En pc-gamers: ondervinden jullie ook lagere framerates dan vóór het installeren van de nieuwste patch?

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten