Gesloten pc-alpha Star Wars: Battlefront deze week van start

Door: gamersnet | 29 juni 2015 10:33

Nieuws

Een paar dagen geleden publiceerde EA nog een korte teaser waarin gameplay te zien was van Star Wars: Battlefront op de pc. Nu krijgen een klein aantal gamers de mogelijkheid om zelf de game te testen in de vorm van een gesloten alpha.

Je kan je proberen in te schrijven op de officiële website van Star Wars: Battlefront. Hier zie je gelijk of je wel of niet geselecteerd bent. Het doel van de alpha is om een aantal technische tests uit te voeren die zullen helpen bij de ontwikkeling van de game. EA waarschuwt dat de performance van de game inconsistent kan zijn. Daarnaast moet je rekening houden met lag en offline servers.

De gesloten alpha zal beschikbaar zijn op 2 juli. Als je bent uitgekozen voor de closed alpha, kun je de game op 1 juli al pre-loaden. EA heeft de systeemeisen van de alpha vrijgegeven. Deze zijn niet representatief voor het eindproduct.

CPU: Quad Core CPU e.g. Intel Core i5-2300 @ 2.8 GHz or AMD Phenom II x4 955 @ 3.2 GHz or AMD FX-8350 @ 4.0 GHz RAM: 6 GB OS: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (64-bit operating system required) Video Card: NVIDIA GeForce GTX 680 or AMD Radeon HD 7970 with 2 GB of Video Memory

0 Reactie(s) op: Gesloten pc-alpha Star Wars: Battlefront deze week van start

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.