Pc-versie Batman: Arkham Knight wordt voorlopig niet verbeterd

Door: gamersnet | 16 juli 2012 11:05

Games

PC - De pc-versie van Batman: Arkham Knight kent problemen. Hele grote problemen zelfs. Zo groot dat Warner Bros. besloot deze versie uit de verkoop te halen, terwijl men naar verluidt al maanden op de hoogte was van de erbarmelijke staat van de pc-versie. PC-gamers dienen echter nog even geduld op te brengen, want volgens de Australische retailer EB Games heeft Warner Bros. laten weten pas op zijn vroegst in september met een update te komen. EB Games heeft een duidelijk standpunt ingenomen en stuurt de voorraad pc-versies van Batman: Arkham Knight terug naar de distributeur, in afwachting van een acceptabele oplossing. Het wachten blijft om te beginnen op een officiële verklaring van Warner Bros. over de toekomst van de pc-versie. Tot die tijd blijft men gewoon doorgaan met het uitbrengen van DLC en updates voor de consoleversies.

PC - De pc-versie van Batman: Arkham Knight kent problemen. Hele grote problemen zelfs. Zo groot dat Warner Bros. besloot deze versie uit de verkoop te halen, terwijl men naar verluidt al maanden op de hoogte was van de erbarmelijke staat van de pc-versie.

PC-gamers dienen echter nog even geduld op te brengen, want volgens de Australische retailer EB Games heeft Warner Bros. laten weten pas op zijn vroegst in september met een update te komen. EB Games heeft een duidelijk standpunt ingenomen en stuurt de voorraad pc-versies van Batman: Arkham Knight terug naar de distributeur, in afwachting van een acceptabele oplossing.

Het wachten blijft om te beginnen op een officiële verklaring van Warner Bros. over de toekomst van de pc-versie. Tot die tijd blijft men gewoon doorgaan met het uitbrengen van DLC en updates voor de consoleversies.

0 Reactie(s) op: Pc-versie Batman: Arkham Knight wordt voorlopig niet verbeterd

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.