Pc-versie Minecraft bereikt grens van 20 miljoen verkopen

Door: gamersnet | 01 juli 2012 11:38

Games

PC - De pc-versie van Minecraft is meer dan 20 miljoen keer verkocht. Gisteren passeerde de teller op de officiële website van Minecraft deze magische grens. Op het moment van schrijven zijn er maar liefst 2.002.741 pc-versies verscheept. Bij dit aantal zijn ook de Mac-versies inbegrepen. Mojang-werknemer Patrick Geuder plaatste een foto op Twitter waarop te zien is hoe meerdere collega's het magische moment proberen vast te leggen.pic.twitter.com/v2s3xjnSup— Patrick (パトリック (@pgeuder) June 30, 2015 Naast deze mijlpaal maakt Mojang ook bekend dat de consoleversie van Minecraft vandaag zal worden bijgewerkt met een nieuwe update. Deze update zal nieuwe blocks en nieuw gereedschap toevoegen aan de game. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om meer invloed uit te oefenen op de vorming van de wereld. Je kunt bijvoorbeeld hoogteverschillen in de wereld naar eigen smaak instellen. Voor meer veranderingen kun je het bericht op het blog van Mojang bekijken.

PC - De pc-versie van Minecraft is meer dan 20 miljoen keer verkocht. Gisteren passeerde de teller op de officiële website van Minecraft deze magische grens. Op het moment van schrijven zijn er maar liefst 2.002.741 pc-versies verscheept. Bij dit aantal zijn ook de Mac-versies inbegrepen.

Mojang-werknemer Patrick Geuder plaatste een foto op Twitter waarop te zien is hoe meerdere collega's het magische moment proberen vast te leggen.pic.twitter.com/v2s3xjnSup

0 Reactie(s) op: Pc-versie Minecraft bereikt grens van 20 miljoen verkopen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.