Penisgrootte in Rust gebaseerd op je SteamID

Door: gamersnet | 22 juni 2012 17:07

Games

PC - In de Steam early access-game Rust slaan kale naakte mannen op elkaar in met stenen. Facepunch Studios, de ontwikkelaar van Rust, probeert met behulp van wekelijkse updates deze speelervaring verder te verrijken. Binnenkort komt de studio dan ook met een interessant concept. Jouw persoonlijke SteamID zal namelijk de basis vormen voor het genereren van het player model waarmee je speelt. Een kort filmpje (NSFW) laat enkele willekeurige variaties zien van het nieuwe systeem. Het zal binnenkort in Rust dus makkelijker worden om vriend en vijand te kunnen onderscheiden, mits ze geen broek dragen. Voor spelers die niet geïnteresseerd zijn in mannelijke geslachtsdelen bestaat er nog altijd de mogelijkheid om de censuurfunctie in te schakelen. Hoe lang is jouw SteamID?

PC - In de Steam early access-game Rust slaan kale naakte mannen op elkaar in met stenen. Facepunch Studios, de ontwikkelaar van Rust, probeert met behulp van wekelijkse updates deze speelervaring verder te verrijken. Binnenkort komt de studio dan ook met een interessant concept. Jouw persoonlijke SteamID zal namelijk de basis vormen voor het genereren van het player model waarmee je speelt.

Een kort filmpje (NSFW) laat enkele willekeurige variaties zien van het nieuwe systeem. Het zal binnenkort in Rust dus makkelijker worden om vriend en vijand te kunnen onderscheiden, mits ze geen broek dragen. Voor spelers die niet geïnteresseerd zijn in mannelijke geslachtsdelen bestaat er nog altijd de mogelijkheid om de censuurfunctie in te schakelen.

Hoe lang is jouw SteamID?

0 Reactie(s) op: Penisgrootte in Rust gebaseerd op je SteamID

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.