PES 2016 wordt op 12 juni onthuld

Door: David Kers | 03 juni 2015 18:52

Nieuws

MULTIPLATFORM - De grootste sport in onze contreien is natuurlijk het spel van elf tegen elf op een voetbalveld. Het digitale grasveld dat FIFA heet, staat dan ook rotsvast in de hoogste regionen van de charts. De FIFA-games verdwijnen ook alleen uit de top door de komst van hun jaarlijkse opvolger. Daarbij is het altijd weer de vraag welke verbeteringen zich aandienen. Voor de komende FIFA-release is vrouwenvoetbal de meest in het oog springende. Er is echter nóg een footie die onze harten wil stelen, namelijk het voetbalkindje van Konami: Pro Evolution Soccer. Marvin Ronsdorf, een begeleider van sporters, wist via Twitter te melden dat PES 2016 op 12 juni onthuld zal worden. Dit is dus gedurende de snel naderende E3-conventie in Los Angeles. Ronsdorf kwam aan deze wijsheid door de officiële PES stand op het UCL Festival. Een foto was snel gemaakt en fans van de FIFA-tegenhanger hebben met dit bewijs een goede reden om de berichtgeving op 12 juni nauwlettend te volgen. Kijk jij uit naar PES 2016 of support je het FIFA-elftal?

Aanstaande zaterdag vind de finale van de Champions League plaats in Berlijn, waar tevens de 2015 PES World Finals worden gehouden. De eigenaar van de grootste PES-blog In Duitsland plaatste de foto van het logo en de officiële onthullingsdatum op Twitter.

Update:  In een interview met de Franse website BlogPES heeft Stéphanie Hattenberger, hoofd marketing Konami Zuid-Europa, de platformen waarop PES 2016 verschijnt bekendgemaakt. Volgens Hattenberger verschijnt PES 2016 voor PlayStation 4, Xbox One, pc, PlayStation 3, Xbox 360 en mobiele platformen. 
 

Bron: Twitter

0 Reactie(s) op: PES 2016 wordt op 12 juni onthuld

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.