PlayStation 4 domineert de Europese markt

Door: gamersnet | 01 juli 2012 11:37

Nieuws

PS4 - Van oudsher is het de PlayStation die leidend is op de Europese markt. De Xbox boekt als Amerikaans product vooral in het thuisland overwinningen op de concurrent en gedurende de verschillende consolegeneraties zijn de consoles van Microsoft de onderliggende partij aan onze kant van de oceaan. Momenteel zijn de cijfers wel heel erg afgetekend. Volgens Jim Ryan, de directeur bij Sony Computer Entertainment, heeft Sony met de PlayStation 4 zeker 70 procent van de Europese markt in handen. Dit is in ieder geval de bewering die hij doet in een interview met VG247.I don’t think market-share’s any less than 70 percent and frequently greater than 90 percent in continental EuropeHet zijn de trotse woorden van een kopstuk bij Sony. De bewering kunnen wij met één vraag op waarheid toetsen heb jij een PlayStation 4 of een Xbox One?

PS4 - Van oudsher is het de PlayStation die leidend is op de Europese markt. De Xbox boekt als Amerikaans product vooral in het thuisland overwinningen op de concurrent en gedurende de verschillende consolegeneraties zijn de consoles van Microsoft de onderliggende partij aan onze kant van de oceaan.

Momenteel zijn de cijfers wel heel erg afgetekend. Volgens Jim Ryan, de directeur bij Sony Computer Entertainment, heeft Sony met de PlayStation 4 zeker 70 procent van de Europese markt in handen. Dit is in ieder geval de bewering die hij doet in een interview met VG247.

I don't think market-share's any less than 70 percent and frequently greater than 90 percent in continental Europe
Het zijn de trotse woorden van een kopstuk bij Sony. De bewering kunnen wij met één vraag op waarheid toetsen heb jij een PlayStation 4 of een Xbox One?

0 Reactie(s) op: PlayStation 4 domineert de Europese markt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.