PlayStation Network is traag; Sony zoekt oplossing

Door: gamersnet | 27 juni 1912 00:57

Games

MULTIPLATFORM - Het PlayStation Network staat er al om bekend niet de snelste in zijn klasse te zijn, maar sinds deze week is de dienst wel erg traag. Gebruikers laten weten dat het letterlijk een halve dag duurt om een bestandje van drie gigabyte te downloaden en dat is natuurlijk vervelend wanneer je vingers branden om eindelijk met Arkham Knight aan de slag te gaan. Sony heeft laten weten op de hoogte te zijn van de problemen en zoekt naar een oplossing. Die is op het moment van schrijven helaas nog niet gevonden. In een speciaal topic op het Europese PlayStation-forum plaatst Sony regelmatig updates over de situatie, houd die dus in de gaten.

MULTIPLATFORM - Het PlayStation Network staat er al om bekend niet de snelste in zijn klasse te zijn, maar sinds deze week is de dienst wel erg traag. Gebruikers laten weten dat het letterlijk een halve dag duurt om een bestandje van drie gigabyte te downloaden en dat is natuurlijk vervelend wanneer je vingers branden om eindelijk met Arkham Knight aan de slag te gaan.

Sony heeft laten weten op de hoogte te zijn van de problemen en zoekt naar een oplossing. Die is op het moment van schrijven helaas nog niet gevonden. In een speciaal topic op het Europese PlayStation-forum plaatst Sony regelmatig updates over de situatie, houd die dus in de gaten.

0 Reactie(s) op: PlayStation Network is traag; Sony zoekt oplossing

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.