PlayStation Plus in juli 2015 brengt o.a. Rocket League, Entwined, Mousecraft en Rain

Door: gamersnet | 01 juli 2012 19:40

Games

MULTIPLATFORM - Juni was een prima maand voor PlayStation Plus-leden met onder andere Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Cloudberry Kingdom en (eindelijk) de PS Plus-editie van DriveClub. Komende maand lijkt zich meer te focussen op indiegames, want de zojuist onthulde lijst bestaat volledig uit digital-only spellen. PlayStation 4-bezitters kunnen vanaf volgende week aan de slag met Rocket League, een game die voetballen en autorijden op innovatieve wijze combineert. Ook de stealth-game Styx Master of Shadows staat op het programma voor PS4-gamers. Daarnaast zijn er twee cross-buy-titels beschikbaar. De Tetris-meets-Lemmings-crossover MouseCraft is te spelen op alle drie de PlayStation-apparaten, het psychedelische Entwined is enkel beschikbaar op de PlayStation 4 en Vita. Tot slot komt Sony voor PlayStation 3-bezitters met Rain en kunnen Vita-spelers aan de slag met Geometry Wars 3: Dimensions Evolved, een game die op 7 juli verschijnt en dus direct gratis zal zijn. Bovendien blijft de PS Plus-editie van DriveClub ook in juli nog beschikbaar. Een compleet overzicht van alle nieuwe en vertrekkende games vind je hieronder. De Instant Game Collection wordt op dinsdag 7 juli geüpdatet.Verwijderd van PS Plus: Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (PS4) Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition (PS4) Call of Juarez: Gunslinger (PS3) Cloudberry Kingdom (PS3) Futuridium (PS4/PS Vita) Super Exploding Zoo (PS4/PS Vita) Nieuw op PlayStation Plus: Rocket League (PS4) Styx Master of Shadows (PS4) rain (PS3) Mousecraft (PS4/PS3/PS Vita) Geometry Wars 3: Dimensions Evolved (PS Vita) Entwined (PS4/PS Vita) Bovenstaande veranderingen worden op dinsdag 7 juli doorgevoerd.

MULTIPLATFORM - Juni was een prima maand voor PlayStation Plus-leden met onder andere Metal Gear Solid V: Ground Zeroes, Cloudberry Kingdom en (eindelijk) de PS Plus-editie van DriveClub. Komende maand lijkt zich meer te focussen op indiegames, want de zojuist onthulde lijst bestaat volledig uit digital-only spellen.

PlayStation 4-bezitters kunnen vanaf volgende week aan de slag met Rocket League, een game die voetballen en autorijden op innovatieve wijze combineert. Ook de stealth-game Styx Master of Shadows staat op het programma voor PS4-gamers.

Daarnaast zijn er twee cross-buy-titels beschikbaar. De Tetris-meets-Lemmings-crossover MouseCraft is te spelen op alle drie de PlayStation-apparaten, het psychedelische Entwined is enkel beschikbaar op de PlayStation 4 en Vita.

Tot slot komt Sony voor PlayStation 3-bezitters met Rain en kunnen Vita-spelers aan de slag met Geometry Wars 3: Dimensions Evolved, een game die op 7 juli verschijnt en dus direct gratis zal zijn. Bovendien blijft de PS Plus-editie van DriveClub ook in juli nog beschikbaar.

Een compleet overzicht van alle nieuwe en vertrekkende games vind je hieronder. De Instant Game Collection wordt op dinsdag 7 juli geüpdatet.Verwijderd van PS Plus:

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes (PS4)

Skulls of the Shogun: Bone-A-Fide Edition (PS4)

Call of Juarez: Gunslinger (PS3)

Cloudberry Kingdom (PS3)

Futuridium (PS4/PS Vita)

Super Exploding Zoo (PS4/PS Vita)

Nieuw op PlayStation Plus:

Rocket League (PS4)

Styx Master of Shadows (PS4)

rain (PS3)

Mousecraft (PS4/PS3/PS Vita)

Geometry Wars 3: Dimensions Evolved (PS Vita)

Entwined (PS4/PS Vita)

Bovenstaande veranderingen worden op dinsdag 7 juli doorgevoerd.

0 Reactie(s) op: PlayStation Plus in juli 2015 brengt o.a. Rocket League, Entwined, Mousecraft en Rain

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.