PlayStation Plus-versie DriveClub per ongeluk al even beschikbaar

© PXimport

PlayStation Plus-versie DriveClub per ongeluk al even beschikbaar

Geplaatst: 24 juni 2012 - 06:00

Aangepast: 16 november 2022 - 09:22

Redactie ID.nl

PS4 - De afhandeling van de PlayStation Plus-versie van DriveClub door Sony verdient absoluut geen schoonheidsprijs. Oorspronkelijk zou deze testversie van het racespel direct bij de lancering van de PlayStation 4 beschikbaar zijn, maar door uitstel van DriveClub en serverproblemen is de PlayStation Plus-versie anderhalf jaar na dato nog altijd niet beschikbaar. Toch lijkt het er nu toch echt op dat de lancering van deze testversie voor Plus-abonnees nabij is, want voor oplettende PlayStation 4-eigenaren was de Plus-editie van DriveClub gisteren al even te downloaden. Inmiddels is de testversie al niet meer te vinden in de PlayStation Store en blijft het wachten op de definitieve lancering. In de PlayStation Plus-versie van DriveClub kan je met een select aantal auto's, vijftien om precies te zijn, racen in alle gamemodi op de dertien tracks die de India-locatie van DriveClub biedt. Voor PlayStation Plus-abonnees die het wachten op de gratis versie beu zijn, is de volledige game voor een gereduceerd tarief te downloaden. Voor 24,99 euro kunnen Plus-leden de game via de PlayStation Store in huis halen, al is dat inmiddels nauwelijks goedkoper dan de prijs die je voor de fysieke versie van DriveClub moet betalen.

PS4 - De afhandeling van de PlayStation Plus-versie van DriveClub door Sony verdient absoluut geen schoonheidsprijs. Oorspronkelijk zou deze testversie van het racespel direct bij de lancering van de PlayStation 4 beschikbaar zijn, maar door uitstel van DriveClub en serverproblemen is de PlayStation Plus-versie anderhalf jaar na dato nog altijd niet beschikbaar. Toch lijkt het er nu toch echt op dat de lancering van deze testversie voor Plus-abonnees nabij is, want voor oplettende PlayStation 4-eigenaren was de Plus-editie van DriveClub gisteren al even te downloaden.

Inmiddels is de testversie al niet meer te vinden in de PlayStation Store en blijft het wachten op de definitieve lancering. In de PlayStation Plus-versie van DriveClub kan je met een select aantal auto's, vijftien om precies te zijn, racen in alle gamemodi op de dertien tracks die de India-locatie van DriveClub biedt.

Voor PlayStation Plus-abonnees die het wachten op de gratis versie beu zijn, is de volledige game voor een gereduceerd tarief te downloaden. Voor 24,99 euro kunnen Plus-leden de game via de PlayStation Store in huis halen, al is dat inmiddels nauwelijks goedkoper dan de prijs die je voor de fysieke versie van DriveClub moet betalen.

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten