Pokémon Super Mystery Dungeon bevat alle Pokémon tot dusver

Door: gamersnet | 31 mei 2015 17:43

Games

3DS - Zojuist heeft Nintendo middels een Japanse Nintendo Direct-video de allernieuwste telg binnen de Pokémon Mystery Dungeon-serie officieel onthuld. Omdat de trailer van Pokémon Super Mystery Dungeon uiteraard volledig in het Japans is, hebben wij hier de vrijgegeven informatie op een rijtje gezet. Het meest interessante nieuws is dat alle tot dusver verschenen Pokémon, inclusief de legendarische creaturen, in de game aanwezig zullen zijn. Diehard Pokémon-liefhebbers weten dat de teller van de felgekleurde beestjes inmiddels al op 720 staat. Voorts is bekendgemaakt dat we tot twintig verschillende Pokémon op onze reis kunnen meenemen. Dit zijn alle starter Pokémon plus Pikachu en Riolu. Het is nog wachten op meer informatie, maar gelukkig weten we al wel dat het Westen ook aan de slag zal kunnen gaan met de game. Pokémon Super Mystery Dungeon zal begin 2016 moeten verschijnen op de Nintendo 3DS.

3DS - Zojuist heeft Nintendo middels een Japanse Nintendo Direct-video de allernieuwste telg binnen de Pokémon Mystery Dungeon-serie officieel onthuld. Omdat de trailer van Pokémon Super Mystery Dungeon uiteraard volledig in het Japans is, hebben wij hier de vrijgegeven informatie op een rijtje gezet.

Het meest interessante nieuws is dat alle tot dusver verschenen Pokémon, inclusief de legendarische creaturen, in de game aanwezig zullen zijn. Diehard Pokémon-liefhebbers weten dat de teller van de felgekleurde beestjes inmiddels al op 720 staat. Voorts is bekendgemaakt dat we tot twintig verschillende Pokémon op onze reis kunnen meenemen. Dit zijn alle starter Pokémon plus Pikachu en Riolu.

Het is nog wachten op meer informatie, maar gelukkig weten we al wel dat het Westen ook aan de slag zal kunnen gaan met de game. Pokémon Super Mystery Dungeon zal begin 2016 moeten verschijnen op de Nintendo 3DS.

0 Reactie(s) op: Pokémon Super Mystery Dungeon bevat alle Pokémon tot dusver

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.