Predator komt in juli naar Mortal Kombat X

Door: gamersnet | 30 juni 2012 11:30

Games

MULTIPLATFORM - Het derde DLC-personage voor Mortal Kombat X is al weer onderweg naar de game. In juli zal namelijk, na de eerder uitgekomen Jason Voorhees en Tanya, de gluiperige Predator zijn intreden doen in de game. Wil je alvast genieten van wat gameplay? Op het Microsoft-profiel van SonicDude20th staan een aantal clips waarin Predator zijn vijanden te lijf gaat. Wil je met Predator aan de slag? Dan is het mogelijk om het personage los te kopen, of als onderdeel van het Kombat Pack. Zit je wat krap met de liquide middelen? Dan is het altijd mogelijk te wachten tot het personage in de Challenge Tower verschijnt, waar je hem gratis uit kan proberen! Ga jij aan de slag met deze brute killer? Of houd jij het liever bij de menselijkere personages?

MULTIPLATFORM - Het derde DLC-personage voor Mortal Kombat X is al weer onderweg naar de game. In juli zal namelijk, na de eerder uitgekomen Jason Voorhees en Tanya, de gluiperige Predator zijn intreden doen in de game. Wil je alvast genieten van wat gameplay? Op het Microsoft-profiel van SonicDude20th staan een aantal clips waarin Predator zijn vijanden te lijf gaat.

Wil je met Predator aan de slag? Dan is het mogelijk om het personage los te kopen, of als onderdeel van het Kombat Pack. Zit je wat krap met de liquide middelen? Dan is het altijd mogelijk te wachten tot het personage in de Challenge Tower verschijnt, waar je hem gratis uit kan proberen!

Ga jij aan de slag met deze brute killer? Of houd jij het liever bij de menselijkere personages?

0 Reactie(s) op: Predator komt in juli naar Mortal Kombat X

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.