Predator sluipt volgende week naar Mortal Kombat X

Door: gamersnet | 04 juli 2012 11:19

Games

MULTIPLATFORM - Hoewel zijn filmreeks enigszins teleurstellend uitpakte, is Predator een ontzettend tof personage binnen het Alien-universum. Het wezen is even stoer als sterk en past dus perfect binnen Mortal Kombat X. Gelukkig begreep Warner Bros. dat ook en dus maakt het roofdier volgende week zijn opwachting in de game. Bezitters van het Kombat Pack (Mortal Kombats variant van een Season Pass) kunnen vanaf 7 juli met Predator aan de slag. De rest moet nog een weekje langer wachten. Check in de tussentijd onderstaande trailer, waarin Predator zich voorstelt.

MULTIPLATFORM - Hoewel zijn filmreeks enigszins teleurstellend uitpakte, is Predator een ontzettend tof personage binnen het Alien-universum. Het wezen is even stoer als sterk en past dus perfect binnen Mortal Kombat X. Gelukkig begreep Warner Bros. dat ook en dus maakt het roofdier volgende week zijn opwachting in de game.

Bezitters van het Kombat Pack (Mortal Kombats variant van een Season Pass) kunnen vanaf 7 juli met Predator aan de slag. De rest moet nog een weekje langer wachten. Check in de tussentijd onderstaande trailer, waarin Predator zich voorstelt.

[video poster=http://movies2.gamersnet.nl//movies/2014/mortal_kombat_x/mortal_kombat_x_predator_is_coming_trailer_hd1080p.jpg controls]http://movies2.gamersnet.nl//movies/2014/mortal_kombat_x/mortal_kombat_x_predator_is_coming_trailer_hd1080p.mp4[/video]

0 Reactie(s) op: Predator sluipt volgende week naar Mortal Kombat X

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.