Prijsvraag: speel Assassin's Creed: Syndicate in juni als V.I.P.

© PXimport

Prijsvraag: speel Assassin's Creed: Syndicate in juni als V.I.P.

Geplaatst: 8 juni 2015 - 08:34

Aangepast: 16 november 2022 - 09:49

Redactie ID.nl

GN GERELATEERD - Het is al even bekend dat je tijdens de E3 al Assassin's Creed: Syndicate kunt spelen in Amsterdam, maar bij GamersNET maken we het nog iets bonter. Wij mogen namelijk drie mensen (die allen iemand mogen meenemen) heel erg blij maken: Wij gaan drie VIP-slots voor deze dag weggeven! Het gaat om 16 juni in de avond, waar je niet alleen de game kunt spelen, maar ook verwend zal worden met een hapje, een drankje en een vette goodie! Daarnaast is er een AC tattoo shop, een AC Barbershop en live on-stage demo's. Natuurlijk is de ruimte ook zeer tof aangekleed in Victoriaanse stijl. Wil je ook graag samen met een vriend Assassin's Creed: Syndicate spelen in Amsterdam? Reageer dan hieronder en wie weet heb jij de game op 16 juni (s' avonds) al onder de knoppen. Wij maken later deze week drie winnaars blij! Let op! Voor 18 jaar en ouder!

GN GERELATEERD -

Het is al even bekend dat je tijdens de E3 al Assassin's Creed: Syndicate kunt spelen in Amsterdam, maar bij GamersNET maken we het nog iets bonter. Wij mogen namelijk drie mensen (die allen iemand mogen meenemen) heel erg blij maken:

Wij gaan drie VIP-slots voor deze dag weggeven! Het gaat om 16 juni in de avond, waar je niet alleen de game kunt spelen, maar ook verwend zal worden met een hapje, een drankje en een vette goodie! Daarnaast is er een AC tattoo shop, een AC Barbershop en live on-stage demo's. Natuurlijk is de ruimte ook zeer tof aangekleed in Victoriaanse stijl.

Wil je ook graag samen met een vriend Assassin's Creed: Syndicate spelen in Amsterdam? Reageer dan hieronder en wie weet heb jij de game op 16 juni (s' avonds) al onder de knoppen. Wij maken later deze week drie winnaars blij!

Let op! Voor 18 jaar en ouder!

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten