Prijsvraagvrijdag: Win een coole comic van Assassin's Creed!

Door: gamersnet | 12 juni 2012 00:16

Games

GN GERELATEERD - Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag! De E3 staat voor de deur en dus beginnen Assassin's Creed-fans zo langzamerhand een beetje zenuwachtig te worden. We krijgen immers nieuwe gameplay en informatie over het spel! Om wat extra olie op het hypevuur te gooien, geven we vandaag een toffe comic van Assassin's Creed weg. Reageer hieronder om kans te maken! Vergeet niet morgen terug te komen op GamersNET. Dan onthullen we de Prijsvraagvrijdag-winnaar van vorige week!

GN GERELATEERD -

Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag!

De E3 staat voor de deur en dus beginnen Assassin's Creed-fans zo langzamerhand een beetje zenuwachtig te worden. We krijgen immers nieuwe gameplay en informatie over het spel! Om wat extra olie op het hypevuur te gooien, geven we vandaag een toffe comic van Assassin's Creed weg. Reageer hieronder om kans te maken!

Vergeet niet morgen terug te komen op GamersNET. Dan onthullen we de Prijsvraagvrijdag-winnaar van vorige week!

0 Reactie(s) op: Prijsvraagvrijdag: Win een coole comic van Assassin's Creed!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.