Prijsvraagvrijdag: Win een dikke drinkbeker van South Park!

Door: gamersnet | 26 juni 2012 05:57

Games

GN GERELATEERD - Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag! Op de afgelopen E3 onthulde Ubisoft South Park: The Fractured But Whole en om dat te vieren geven we vandaag een supertoffe drinkbeker weg. Deze is volledig in stijl van de beroemde animatieserie! Reageer hieronder om kans te maken. Vergeet niet morgen terug te komen op GamersNET. Dan onthullen we de Prijsvraagvrijdag-winnaar van vorige week!

GN GERELATEERD -

Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag!

Op de afgelopen E3 onthulde Ubisoft South Park: The Fractured But Whole en om dat te vieren geven we vandaag een supertoffe drinkbeker weg. Deze is volledig in stijl van de beroemde animatieserie! Reageer hieronder om kans te maken.

Vergeet niet morgen terug te komen op GamersNET. Dan onthullen we de Prijsvraagvrijdag-winnaar van vorige week!

0 Reactie(s) op: Prijsvraagvrijdag: Win een dikke drinkbeker van South Park!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.