Prijsvraagvrijdag: Win een fraai Far Cry 4-shirt!

Door: | 05 juni 2015 00:06

Games

GN GERELATEERD - Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag! Far Cry 4 is zonder twijfel één van de beste games van 2014. Het spel heeft een trouwe schare fans opgebouwd en speciaal voor hen geven wij vandaag een supervet T-shirt van de game weg! Reageer hieronder om kans te maken. Vermeld je maat (S/M/L/XL) in je reactie! Vergeet niet morgen terug te komen op GamersNET. Dan onthullen we de Prijsvraagvrijdag-winnaar van vorige week!

GN GERELATEERD -

Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag!

Far Cry 4 is zonder twijfel één van de beste games van 2014. Het spel heeft een trouwe schare fans opgebouwd en speciaal voor hen geven wij vandaag een supervet T-shirt van de game weg! Reageer hieronder om kans te maken.

Vermeld je maat (S/M/L/XL) in je reactie!

Vergeet niet morgen terug te komen op GamersNET. Dan onthullen we de Prijsvraagvrijdag-winnaar van vorige week!