Prijsvraagvrijdag: Win een majestueus Mind Your Head-shirt van Assassin's Creed!

Door: gamersnet | 10 juli 2012 10:11

Games

GN GERELATEERD - Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag! Het is één van de populairste Prijsvraagvrijdag-prijzen van het afgelopen jaar: dit supervette Mind Your Head-shirt van Assassin's Creed: Unity. Een subtiele referentie naar het achttiende eeuwse Parijs die alleen de echte fans zullen opmerken. Daarom geven we hem nog één keer weg. Wil je kans maken op dit toffe shirt, laat hieronder dan een reactie achter! Vermeld je maat (S-XL) in je reactie! Vergeet niet morgen terug te komen op GamersNET. Dan onthullen we de Prijsvraagvrijdag-winnaar van vorige week!

GN GERELATEERD -

Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag!

Het is één van de populairste Prijsvraagvrijdag-prijzen van het afgelopen jaar: dit supervette Mind Your Head-shirt van Assassin's Creed: Unity. Een subtiele referentie naar het achttiende eeuwse Parijs die alleen de echte fans zullen opmerken. Daarom geven we hem nog één keer weg. Wil je kans maken op dit toffe shirt, laat hieronder dan een reactie achter!

Vermeld je maat (S-XL) in je reactie!

Vergeet niet morgen terug te komen op GamersNET. Dan onthullen we de Prijsvraagvrijdag-winnaar van vorige week!

0 Reactie(s) op: Prijsvraagvrijdag: Win een majestueus Mind Your Head-shirt van Assassin's Creed!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.