Prijsvraagvrijdag: Win een onbekend object!

Door: gamersnet | 17 juli 2012 00:30

Games

GN GERELATEERD - Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag! Wij bij GamersNET zijn niet vies van een mysterie op zijn tijd en daarom houden we identiteit van de Prijsvraagvrijdag-prijs deze week nog even geheim. Wat kun je winnen? Er is een simpele manier om dat te ontdekken: hieronder een reactie achterlaten en als gelukkige winnaar uit de bus komen! Vergeet niet morgen terug te komen op GamersNET. Dan onthullen we de Prijsvraagvrijdag-winnaar van vorige week!

GN GERELATEERD -

Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag!

Wij bij GamersNET zijn niet vies van een mysterie op zijn tijd en daarom houden we identiteit van de Prijsvraagvrijdag-prijs deze week nog even geheim. Wat kun je winnen? Er is een simpele manier om dat te ontdekken: hieronder een reactie achterlaten en als gelukkige winnaar uit de bus komen!

Vergeet niet morgen terug te komen op GamersNET. Dan onthullen we de Prijsvraagvrijdag-winnaar van vorige week!

0 Reactie(s) op: Prijsvraagvrijdag: Win een onbekend object!

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.