Prijsvraagvrijdag: Win een zeer speciaal shirt van Assassin's Creed: Syndicate

Door: gamersnet | 03 juli 2012 00:58

Games

GN GERELATEERD - Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag! Tijdens de E3 organiseerde Ubisoft in Amsterdam Assassin's Creed: Syndicate - The Tour. Tijdens dit evenement kon je Assassin's Creed: Syndicate als één van de eersten ter wereld uitproberen. De aanwezige Ubi-crew droeg een zeer exclusief T-shirt en via GamersNET kun jij vandaag zo'n shirt winnen! Deze is nergens te koop en dus zeer exclusief. We geven er ook nog een vette VIP-pas bij! Reageer dus snel hieronder. Vermeld je maat (S-XL) in je reactie! Vergeet niet morgen terug te komen op GamersNET. Dan onthullen we de Prijsvraagvrijdag-winnaar van vorige week!

GN GERELATEERD -

Het is weer vrijdag en dus is het tijd voor een nieuwe Prijsvraagvrijdag! Meedoen is zoals altijd extreem makkelijk: laat een reactie achter bij dit nieuwsbericht en je maakt meteen kans op de prijs. Vaker reageren mag uiteraard, al vergroot dit niet je kansen. Reageer wel op tijd, want deelnemen kan alleen op de vrijdag!

Tijdens de E3 organiseerde Ubisoft in Amsterdam Assassin's Creed: Syndicate - The Tour. Tijdens dit evenement kon je Assassin's Creed: Syndicate als één van de eersten ter wereld uitproberen. De aanwezige Ubi-crew droeg een zeer exclusief T-shirt en via GamersNET kun jij vandaag zo'n shirt winnen! Deze is nergens te koop en dus zeer exclusief. We geven er ook nog een vette VIP-pas bij! Reageer dus snel hieronder.

Vermeld je maat (S-XL) in je reactie!

Vergeet niet morgen terug te komen op GamersNET. Dan onthullen we de Prijsvraagvrijdag-winnaar van vorige week!

0 Reactie(s) op: Prijsvraagvrijdag: Win een zeer speciaal shirt van Assassin's Creed: Syndicate

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.