Prijzenpot Dota 2-toernooi bereikt grens van 15 miljoen dollar

Door: gamersnet | 02 juli 2012 10:31

Games

PC - Vorig jaar lieten we jullie nog weten dat het jaarlijkse Dota 2-toernooi, The International, een prijzenpot had van meer dan tien miljoen dollar. Dit jaar overtreft het toernooi zichzelf met een prijzenpot die is opgelopen tot maar liefst 15 miljoen dollar. Het bedrag is verzameld door middel van het Compendium. Het Compendium is een interactief virtueel boek waarmee tegen betaling items voor Dota 2 kunnen worden vrijgespeeld. Vijfentwintig procent van de opbrengst van het Compendium gaat naar de prijzenpot van het toernooi. Valve, de organisator van het toernooi, heeft zelf ook nog een bedrag 1,6 miljoen dollar bijgedragen. Het toernooi The International vindt plaats van 3 tot 8 augustus.

PC - Vorig jaar lieten we jullie nog weten dat het jaarlijkse Dota 2-toernooi, The International, een prijzenpot had van meer dan tien miljoen dollar. Dit jaar overtreft het toernooi zichzelf met een prijzenpot die is opgelopen tot maar liefst 15 miljoen dollar.

Het bedrag is verzameld door middel van het Compendium. Het Compendium is een interactief virtueel boek waarmee tegen betaling items voor Dota 2 kunnen worden vrijgespeeld. Vijfentwintig procent van de opbrengst van het Compendium gaat naar de prijzenpot van het toernooi. Valve, de organisator van het toernooi, heeft zelf ook nog een bedrag 1,6 miljoen dollar bijgedragen.

Het toernooi The International vindt plaats van 3 tot 8 augustus.

0 Reactie(s) op: Prijzenpot Dota 2-toernooi bereikt grens van 15 miljoen dollar

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.