Professionele speler Counter-Strike geeft toe dat er volop drugs wordt gebruikt

Door: gamersnet | 15 juli 2012 14:17

Games

GAME NIEUWS - De professionele eSports-tak van Counter-Strike lijkt wel behoefte te hebben aan wat betere regelgeving, als we de kenners mogen geloven. Volgens Kory Semphis Friesen, professioneel speler van Counter-Strike: Global Offensive, zit vrijwel iedereen aan Adderall tijdens eSports-evenementen. Adderall is een amfetamine, wat gebruikt kan worden om voor een langere tijd geconcentreerd te blijven. Formeel wordt het vooral voorgeschreven als medicijn om mensen met ADHD te helpen. Friesen lijkt er in elk geval totaal niet mee te zitten. Tijdens een interview vertelde hij: I don’t even care. We were all on Adderall. I don’t even give a fuck. It was pretty obvious if you listened to the comms. People can hate it or whatever.Een slechte zaak dat de betrokken gamers zo laks omgaan met het gebruik van stimulerende middelen om maar te presteren? Of moeten ze vooral zelf weten wat ze doen? Laat het weten in de reacties!

GAME NIEUWS - De professionele eSports-tak van Counter-Strike lijkt wel behoefte te hebben aan wat betere regelgeving, als we de kenners mogen geloven. Volgens Kory Semphis Friesen, professioneel speler van Counter-Strike: Global Offensive, zit vrijwel iedereen aan Adderall tijdens eSports-evenementen.

Adderall is een amfetamine, wat gebruikt kan worden om voor een langere tijd geconcentreerd te blijven. Formeel wordt het vooral voorgeschreven als medicijn om mensen met ADHD te helpen. Friesen lijkt er in elk geval totaal niet mee te zitten. Tijdens een interview vertelde hij:

I don't even care. We were all on Adderall. I don't even give a fuck. It was pretty obvious if you listened to the comms. People can hate it or whatever.
Een slechte zaak dat de betrokken gamers zo laks omgaan met het gebruik van stimulerende middelen om maar te presteren? Of moeten ze vooral zelf weten wat ze doen? Laat het weten in de reacties!

0 Reactie(s) op: Professionele speler Counter-Strike geeft toe dat er volop drugs wordt gebruikt

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.