Prototype 2-remaster komt al over tien dagen

Door: gamersnet | 04 juli 2012 17:54

Games

MULTIPLATFORM - Niet zo lang geleden doken trophies van Prototype 2 voor de PlayStation 4 op. De serie glimmende bekertjes voorspelden al de komst van een Prototype 2-remaster en deze voorspelling blijkt helemaal juist te zijn. Een screenshot van de informatiepagina van de Xbox One onthult niet alleen dat de remake concreet op komst is - en dus ook voor de Xbox One - maar belangrijker, dat deze al over tien dagen volgt. Prototype 2 heeft namelijk als releasedatum 14 juli meegekregen, een dag die al lekker dichtbij komt op de game-agenda. Pak jij Prototype 2 mee in de herkansing, of laat je deze in de winkel liggen?

MULTIPLATFORM - Niet zo lang geleden doken trophies van Prototype 2 voor de PlayStation 4 op. De serie glimmende bekertjes voorspelden al de komst van een Prototype 2-remaster en deze voorspelling blijkt helemaal juist te zijn.

Een screenshot van de informatiepagina van de Xbox One onthult niet alleen dat de remake concreet op komst is - en dus ook voor de Xbox One - maar belangrijker, dat deze al over tien dagen volgt. Prototype 2 heeft namelijk als releasedatum 14 juli meegekregen, een dag die al lekker dichtbij komt op de game-agenda.

Pak jij Prototype 2 mee in de herkansing, of laat je deze in de winkel liggen?

0 Reactie(s) op: Prototype 2-remaster komt al over tien dagen

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.