Prototype 2 Trophies voor PlayStation 4 voorspellen remake op komst

Door: gamersnet | 21 juni 2012 13:07

Nieuws

PS4 - Heb je genoten van games als Prototype 2, maar vond je ze stiekem toch net een graad te lelijk? Zo ja, dan is vandaag wellicht jouw dag: geruchten doen de ronde dat in iedere geval de tweede Prototype-game van een remake voor PlayStation 4 zal worden voorzien. Een volledige lijst met Trophies voor een PlayStation 4-versie van Prototype 2 verscheen op verschillende sites van Sony-services, terwijl het originele Prototype 2 alweer verscheen in 2012 voor pc en de oude generatie consoles. Een onbedoeld foutje, hoogstwaarschijnlijk. Een dergelijke lek op het PlayStation Netwerk leverde ons echter een tijdje terug al de vervroegde onthulling van Uncharted: The Nathan Drake Collection op. Zowel uitgever Activision als Sony hebben nog geen officiële aankondiging gedaan, dus blijft het momenteel bij de geruchtenmolen rondom een Prototype-remake. Zijn de Prototype-games onderhand remake-waardig, of is de grafische vooruitgang in drie jaar niet rendabel om nog eens van een 'HD'-sausje te voorzien?

PS4 - Heb je genoten van games als Prototype 2, maar vond je ze stiekem toch net een graad te lelijk? Zo ja, dan is vandaag wellicht jouw dag: geruchten doen de ronde dat in iedere geval de tweede Prototype-game van een remake voor PlayStation 4 zal worden voorzien.

Een volledige lijst met Trophies voor een PlayStation 4-versie van Prototype 2 verscheen op verschillende sites van Sony-services, terwijl het originele Prototype 2 alweer verscheen in 2012 voor pc en de oude generatie consoles. Een onbedoeld foutje, hoogstwaarschijnlijk. Een dergelijke lek op het PlayStation Netwerk leverde ons echter een tijdje terug al de vervroegde onthulling van Uncharted: The Nathan Drake Collection op.

Zowel uitgever Activision als Sony hebben nog geen officiële aankondiging gedaan, dus blijft het momenteel bij de geruchtenmolen rondom een Prototype-remake.

Zijn de Prototype-games onderhand remake-waardig, of is de grafische vooruitgang in drie jaar niet rendabel om nog eens van een 'HD'-sausje te voorzien?

0 Reactie(s) op: Prototype 2 Trophies voor PlayStation 4 voorspellen remake op komst

  • Om te reageren moet je ingelogd zijn. Nog geen account? Registreer je dan en praat mee!
  • Er zijn nog geen reacties op dit artikel.

Wanneer je een reactie plaatst ga je akoord
met onze voorwaarden voor reacties.