Prototype 2 Trophies voor PlayStation 4 voorspellen remake op komst

© PXimport

Prototype 2 Trophies voor PlayStation 4 voorspellen remake op komst

Geplaatst: 21 juni 2012 - 09:07

Aangepast: 16 november 2022 - 09:23

Redactie ID.nl

PS4 - Heb je genoten van games als Prototype 2, maar vond je ze stiekem toch net een graad te lelijk? Zo ja, dan is vandaag wellicht jouw dag: geruchten doen de ronde dat in iedere geval de tweede Prototype-game van een remake voor PlayStation 4 zal worden voorzien. Een volledige lijst met Trophies voor een PlayStation 4-versie van Prototype 2 verscheen op verschillende sites van Sony-services, terwijl het originele Prototype 2 alweer verscheen in 2012 voor pc en de oude generatie consoles. Een onbedoeld foutje, hoogstwaarschijnlijk. Een dergelijke lek op het PlayStation Netwerk leverde ons echter een tijdje terug al de vervroegde onthulling van Uncharted: The Nathan Drake Collection op. Zowel uitgever Activision als Sony hebben nog geen offici&#235le aankondiging gedaan, dus blijft het momenteel bij de geruchtenmolen rondom een Prototype-remake. Zijn de Prototype-games onderhand remake-waardig, of is de grafische vooruitgang in drie jaar niet rendabel om nog eens van een 'HD'-sausje te voorzien?

PS4 - Heb je genoten van games als Prototype 2, maar vond je ze stiekem toch net een graad te lelijk? Zo ja, dan is vandaag wellicht jouw dag: geruchten doen de ronde dat in iedere geval de tweede Prototype-game van een remake voor PlayStation 4 zal worden voorzien.

Een volledige lijst met Trophies voor een PlayStation 4-versie van Prototype 2 verscheen op verschillende sites van Sony-services, terwijl het originele Prototype 2 alweer verscheen in 2012 voor pc en de oude generatie consoles. Een onbedoeld foutje, hoogstwaarschijnlijk. Een dergelijke lek op het PlayStation Netwerk leverde ons echter een tijdje terug al de vervroegde onthulling van Uncharted: The Nathan Drake Collection op.

Zowel uitgever Activision als Sony hebben nog geen officiële aankondiging gedaan, dus blijft het momenteel bij de geruchtenmolen rondom een Prototype-remake.

Zijn de Prototype-games onderhand remake-waardig, of is de grafische vooruitgang in drie jaar niet rendabel om nog eens van een 'HD'-sausje te voorzien?

Deel dit artikel
Voeg toe aan favorieten